Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

:) legszebb dolog lenne, ha ezt megvalósulna, legalábbis engem roppant mód érdekel.

PSoft

;Én is kíváncsi lettem volna a &"kísérletre&" de....elmaradt.:((
;
;

3vv2btrhv

Egyszerű magyarázata van a dolognak , nem tudtam akkor megfinanszírozni az útiköltséget . Nagyon ott szerettem volna lenni a kísérletnél .Reménykedtem a Budapesti talira  eljössz , de az meg neked nem jött össze . Szóval még mindig aktuális a dolog , csak valahogy meg kéne szervezni , van rá még jelentkezö hajnalb személyében .

000000000

miben tudok besegíteni?

3vv2btrhv

Szalai György

http://www.henkel.hu/2600_HUU_HTML.htm?countryCode=hu&BU=industrial&parentredDotUID=productfinder,productfinder&redDotUID=productfinder&param1=mode%253Dadvanced%257Cx%253D0%257Cy%253D670%257Ckeyword%253DUV%257CpageIndex%253D0%257Caction%253Dsearch%257C&" TARGET=_fnew>;A gyanták ára is 150USD/liter, de némelyik 800USD körül mozog és nem találtam hazai forgalmazót. A Loctite 3011, 3081, 3381, 3491, 3494, 350, 3504, 352, 3525, 3526, 3554, 3555, 3556, 366, 3926 is UV fény hatására köt.;

3vv2btrhv

Van hazai előállító .

PSoft

;Visszaolvastam az akkori levelezésünket.
;
;Ez ügyben,2013.április közepe környékén két levélváltás történt közöttünk.
;(akkor még,a piros 1W-ossal játszogattam,a kék 2W-os meg sem volt.)
;
;Kérésemre,a második leveledben leírtad,hogy mit,és hogyan csináljak a gyantával,és kérted a postacímemet,ahova a gyantát küldheted.
;
;Elküldtem a postacímemet,és ezzel...vége is szakadt ennek a dolognak.:(
;
;Akkor,egy szóval nem említetted egyik leveledben sem,hogy &"nagyon ott szeretnél lenni a kísérletnél&".:((
;Részemről,nem lett volna akadálya annak sem,sőt...örültem volna neki,ha meglátogatsz,és közösen hozunk ki valamit abból a gyantából.
;
;Hogy a Budapesti talira nem tudtam menni...
;Miért,ha ott vagyok,akkor mi történik?(gép,és lézer nélkül)
;
;Biztos,hogy &"még mindig aktuális a dolog&" mert különben,nem hoztad volna szóba.
;
;Ha © hajnalb géppel,és lézerrel is bír,akkor biztos,hogy Ő is tud Neked segíteni.
;[#wave]
;
;

000000000

Ettől függetlenül úgy gondolom, lehetne valamit kihozni a dologból. Egyébként van két ilyen masina  
;borsod megyében, magán kézben. Egy öreg nordson -os mérnöké, nem hiszem, hogy fog vele valamit is csinálni. Coating masina, direkt ilyen UV -ra kötő lakk taknyolására való, és vannak neki hozzá különböző fejek is. Ha valaki komolyan gondolná, szívesen megemlítem az öregnek.
;
;http://www.equipmatching.com/uploads/images/e3b16t82ri.jpg&" border=0>;

42ggmy2kb

Van ilyen típusú http://do3d.liszkai.com/&" TARGET=_fnew>;Magyar Fejlesztés; bár ez vetítőt használ lézer helyett, de érdemes tőlük megkérdezni, hogy honnan szereznek hozzá anyagot. Mi egy Envisiontec Perfactory -it fogunk üzembehelyezni nemsokára. A gyári anyagok elég drágák :(. Nagyon kíváncsi vagyok a minőségére.

3vv2btrhv

A tavalyi Budapesti print kiállításon beszéltem velük , ők is külföldről szerzik be .

3vv2btrhv