Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

;Azt szokták mondani...a modellen is sok múlik!:)
;Látom,mindent megtettek a Basiliskus-ék.:)))
;[#eljen][#taps]
;
;

KoLa

Gondolom próbálták kihozni az ábrázatomból a legjobbat:)))  
;Sok munka lehetett!

VighLajos

[#nevetes1]
;Hozott anyagból ezt lehetett készíteni...
;[#nevetes1]

s7manbs8

Na én lassan 3D nyomtatok encoder tárcsát, meg távcső csiszoló  szerszámot. :) Az a nyomtatás milyen anyagból van, tiszta élethű, mintha 3D-s filmet néznénk. :)

s7manbs8

Jó is az a fotosopp program. :)

svejk

És még lecseszett, hogy miért nevettetem scannelés közben!
;

keri

Szerintem ez a gipszporos/tintasugaras technológia. Vagy valami hasonló.

KBalázs

Ez az &"áll-leejtős&" technológia...  
;A hobby 3d nyomtatók mikor érik ezt utol? Persze másik fô kérdés, hogy a fotórealisztikusság mellett, a modell tulajdonságai lehetővé teszik-e bármi használati tárgy prototípusának a tesztelését, rugalmas-e, stb. Ha rugalmatlan, akkor csak szép, és itt megáll az egész..

3vv2btrhv

Csak idő kérdése mikor , de elérik .A fejlesztés fő  irány pont ez , realisztikus felület használható anyagból  .  
;

000000000

valóban, nyomtathatna valaki egy hammburgert, kezdek éhes lenni

s7manbs8

DNS nyomtatás ...

s7manbs8

A DNS végül is egy önmagát kinyomtató 3D nyomtató ...

t5kzsyyvh

tessek! jo etvagyat! :DDD
;
;http://api.ning.com/files/KhKaa56BSVUIiJkaaD6G6jzGJg-jrs9oU-MhiQe9vtFJFe6warQp4pncxXUdHR1nhwnrkXCOiTzqM-a49HkhNsQhZRPaFgRG/PinkSlimeinGroundBeef.png&" border=0>;

0bn8uxmw

Sajnos ez az anyag nem nagyon bír semmit, inkább hasonlít valami törékeny gipszre mint műanyagra víz hatására pedig kijön a szine ha nincs kezelve valami védőréteggel.
;
;A shapeways-nél van rólla leírás azt írja amikor kijön a gépből leginkább homokvár állagú
;http://www.shapeways.com/materials/full-color-sandstone&" TARGET=_fnew>;Full Color Sandstone Material Information;

000000000

Köszönöm  [#wink]