Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

2vkx6unz

Gratulálok! Miylen alapanyagot hsználsz a nyomtatáshoz? Mennyire lesz szilárd a nyomtatott tárgy?  
;Ha jól látom akkor viszonylag széles a nyomtatott anyag. Milyen az elérhető legkisebb vonalszélesség?

3vv2btrhv

Nem értelek , mindenáron lebeszélni akarsz a deltáról . Engem meggyőztek a publikált nyomatok , itt a fórumtársunktól . Amire én akarom használni nem fog számítani a méretpontosság . Senki nem fogja megmérni a képkeret díszeimet .

3vv2btrhv

http://kepfeltoltes.hu/thumb/140220/photo_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&" border=0>;

wcsxp0uxa

Tibor, Gratulálok!
;Annyi jó ötleted van ,hogy nosza!
;De mindig eszembe jut ilyenkor a régi lemez.
;Tudom a válaszodat előre ,de hátha egyszer megfogadod.
;Miért nem sajátítasz el egy másik programnyelvet , amivel mai eszközökre is tudnál fejleszteni.
;Igazán nem pénz kérdése.
;Csak 1 példa:
;- Min P3 pc>1Ghz
;- Linux (mondjuk ubuntu 12.04 , gyakorlatilag hajszálnyira van a &"felhasználó barát&" jelzőtől)
;- NetBeans (Java SE , keresztplatformos , itt mindjárt 2 legyet ütnél 1 csapásra . Minden platformon működik , win , mac , linux)
;A párhuzamos port kialakítása TCP-vel vagy USB -vel 500-1000Ft
;
;

3vv2btrhv

Köszi , nem is drága .

3vv2btrhv

Végtelenül sajnálom , nem így akartam , tudod én téged nagyon tisztellek .

3vv2btrhv

s7manbs8

Ezzel a programoddal akármit ki lehet nyomtatni, vagy csak ilyen felületeket ?

s7manbs8

Ezeknek a KUKA robotoknak mennyi a pontossága vajon főleg kopott állapotban ?

svejk

Mesélj a fejkialakításodról!
;Hogyan oldottad meg az ezen topicban már több soron kivesézni kívánt fűtést, fúvóka kialakítást?
;Tudod, ha már &"műszaki fórum&" akkor minket inkább a technikai részletek érdekelnek mint a végtermék.
;

h2o

&"nyomtatási technológia: szobahőmérsékletű speciális ragasztó adagolás&"
;Szóval - gondolom - nincs fűtés.

svejk

Jajj de balga vagyok, a kép elevette az eszemet.
;:)
;No de akkor annak annak a speckó résznek, ragasztónak az adatait hagy tudjuk meg.

keri

néhány tized mm
;Ezek hegesztésre, festésre, meg alkatrészek rakosgatására jók, de nem precíziós gépek, legalább is nem a gépészetben. Autó kaszni összeszerelésnél ez már kiemelkedő pontosság.

keri

Mert te is mindig a csicsára figyelsz  [#bee1][#banplz]
;
;Szerintem Patex folyékony szög. Legalább is az nagyon alkalmasnak tűnik, és eleve olyan tubusban van amivel jól lehet extrudálni egy sűrített levegős kinyomóval. Ezt felpakolja egy CNC-re, és kész.