Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Ezek szerint a szerkezetben is erős feszültségek keletkezhetnek rétegről rétegre.
;
;Valahol olvastam hogy szívós rugalmas szerkezetek nyomtatására jó, de akkor azt hogy csinálhatják?
;
;Én arra gondolnék, hogy az egész nyomtató teret fel kell fűteni pár száz fokra mivel ugye 260 fok az olvadáspontja ami pont 100fokkal magasabb mint az ABS olvadáspont. Gondolom ez is eredményezi a nagyobb deformációt.
;

KBalázs

A neten azt találtam régebben, hogy az asztalt 120&#039C-re fel kell fűteni, és az se hátrány ha valami kartondobozba van az egész gép betéve, vagy beburkolva, hőveszteség ellen. Ezt az asztalhőfokot kevés gép viseli el.
;Van aki a nylon szálból a nedvességet vákuummal távolítja el. Iparban forró levegővel szárítják a granulátumot.

s7manbs8

Nem kellene összekooperálni a témában ? Valaki csinálna fejet a másik elektronikát, a harmadik meg rudakat stb. és többen össze tudnánk rakni ugyanolyat, elég hatékonyan. Aki akar ilyet csinálni valamilyent.

PSoft

;Ez a Delta is,mint az összes többi,amit itt mutogattok...
;Irgalmatlan hosszú &#039csápokkal&#039manipulál!
;
;De,miért is az aránytalanul hosszú &#039csápok&#039???
;
;

Devecz Miklós

https://www.youtube.com/watch?v=dnixuCu49o4&" TARGET=_fnew>;Ez; is van olyan gyors, mint a delta robot.

keri

Azért azoknak a hajtóműveknek a darabja többe kerül mint itt az összes delta 3D nyomtató egyben :D

vjanos

Ez valamelyik fórumtársé talán?
;

keri

5BSD nekem is ismerős hívójel.

3vv2btrhv

Nem fórumtárs .

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Nem volt világos a kérdésem : amit én látok az trapézmenet , de ezt a motort nem ismerem amin átmegy az orsó .

3vv2btrhv

Igen , ez gyors de nem hobby kategória a kivitelezése .