Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

370mm x 370mm x 6mm

000000000

;
;Bizony, hogy be kell méretezni. Vagy neked, vagy aki készíti.  
;De, hogy biztosan jók legyenek az adatok, jobb, ha te adod a méretezett rajzot is.
;Legjobb, ha ez egy dxf.  
;Ott kezdődik a dolog, hogy több féle szerszám és művelet kell.  
;Aminek a sorrendjét meg kell tervezni. Csak utána lehet maróprogramot készíteni.  
;Egyáltalán nem úgy van egy összetett marásnál. Hogy a program kódot generál és kész.  
;
;

000000000

Értem, köszi az infót!
;
;Valaki tudna adni nekem egy jól beméretezett Prusa i3 alu váz rajzot? Nagyon hálás lennék!

3vv2btrhv

Devecz Miklós

Igen, hasonló H-boot (CoreXY) mechanikával készül most kettő darab.
;Annyi a különbség, hogy nálam Z irányban az asztal mozog.

keri

290$
;Nem én vagyok a célközönség.

keri

Ja mondjuk érthető, mert hajtóműves léptető van rajta...de akkor sem én vagyok a célközönség, én töredékéből jobbat csinálok, legfeljebb nem ilyen csicsa.

3vv2btrhv

Akkor vevő leszek rá !!

keri

Nem kell feltétlenül rám várni.
;Láttam olcsóbbat az Ebayen ami az én elképzelésemhez nagyon közel van.
;100$ért már duplafejeset adnak.
;
;Igaz nem olyan szép dizájnos, de igényesek azok is.

keri

bár mondjuk az enyém annál is jobb lesz :D
;

3vv2btrhv

Lássuk a medvét .

NickE

Van egy eladó fűthető asztalom, az adok-veszek topicban vannak a részletek.

3vv2btrhv