3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ja én azt hittem, hogy az ócska fémtű valami más részéhez kell. Nem az inzulinos tűkkel nyüglődtél már múltkor ???

4um5b65d

Ha vastagabb tűn akarod kinyomni az anyagot akkor vegyél hozzá 0,2-es csigafúrót...

43pbwjg8s

Abba még nem találtam olyasmit amit át tudtam volna fúzni rajtuj.
;De azok egy az egybe vannak a műanyag fecskendőbe illesztve. Tehát melegítésről a környékén szó sem lehet.
;
;Egyébként még egy valamit néztem meg magamnak valamelyik nap.
;Szoktam orrsprayt használni. Nos gyorsan szétkaptam egyte hogy megnézzem hogyan is működik a dolog.
;Ott is egy kis rugóból és egy golyóból álló szelepecske van, gyakorlatilag a csö egy részében kiképzett térfogatban. Ezt a  térfogatot üríti ki magából egy bizonyos nyomás elérésekor. Gyakorlatilag &"lefúj&" mint a pneumatikában szokás.

4um5b65d

Ja én hülye, már megint a dugattyú részével kapcsolatban agyaltam nem a CSŐ-TŰ-vel kapcsolatosan. Na megyek aludni....hülye vagyok ilyen későn már....
;:))

43pbwjg8s

Úgy imbolyog a fúróm most, hogy a mutkor eltörtem két D3-as fúrót is. :( Enné meg a fene.
;Eszköz kellene a jó munkához.

43pbwjg8s

Megyek én is!
;Jó éjt!

4um5b65d

Le vagyok maradva a témában.... én még az UV fényre kötő anyagnál vagyok, te meg a ragasztópisztolynál....[#falbav]

43pbwjg8s

Itt most azért minden benne volt a lentiekben. Az uretán akrilát is, a ragasztó is... Bármi. :)

43pbwjg8s

Az első két sort itt most csak azért értem mert én írtam. Nem sok köze van az aolvasatnak ahhoz amit be akartam kopogni. Fáradt voltam már. Bocsánat!

000000000

Szia KisKZ!
;Állatgyógyászatban még használnak tisztán fém tűket! Igaz, hogy kb. 20x drágább mint a síma, de folyamatosam be lehet szerezni, pl állatpatikában.

000000000

Szia KisKZ!
;Állatgyógyászatban még használnak tisztán fém tűket! Igaz, hogy kb. 20x drágább mint a síma, de folyamatosam be lehet szerezni, pl állatpatikában.

000000000

Öröm olvasni ahogy KisKZ és Lalie csetel egymással ezen a topic-on! Pláne ha még húnyni sem mennének...

43pbwjg8s

Köszönöm!
;Elmegyek állatorvoshoz. Ugyis kapar a torkom. :)

43pbwjg8s

Géééézzzaaaa!  
;Ne csinájjad mán!
;Csak a topiccal kapcsolatban beszélgetünk.
;Kikapol! :)

f5mcw4jn

Szia KisKZ!
;Nekem van ilyen régi fajta fém injekcióstűm 2 méretben. Kb. 10 db. Szívesen neked adnám ajándékba.
;Üdv