Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Ugy is lehet AT firmwarare az esp és arduinoval kérdezgeted írogatod uarton ugy nagyon stabil eszközt lehet alkotni belőle!
esp32 meg felejtős !

000000000

Szakaszokon vannak ezek a tulajdonságok sajnos igy nagyon ki számithatatlanak látszik mikor és hol törik el nyomtatás közbe ...[#szomoru1]

RJancsi

Akkor az tényleg elég gagyi lehet, én még nem tapasztaltam ilyet. Milyen márkájú szálad van?

000000000

Ennyi van a dobozon...
Talán csöbe vezetve (nem bovdenes) lehet szerencsém lesz mind szabadon ....[#wilting]

PSoft

Devil, Herz, Sunlu, Gembird PLA-t használtam eddig, a Devil-ből ABS-t is, egyiknél sem tapasztaltam hogy törött volna a szál.

PSoft

A Gembird nálam is veri a többit...

szf

Belefutottam már hasonlóba én is originál vákuumozott dobozból kibontva illetve napon felejtett PLA. Mindkét esetben ugyanúgy elhasználtam mintha semmi gondja nem lenne, befűzéskor kell odafigyelni.

000000000

Akor ez minőség rossz amim van....[#wow3][#szomoru2]

B.Zoltán

Ha 55-60 fokos vízbe próbára tedd bele ha megpuhul, utána már nem törik.
Nekem a vákuum csomagolásban 6-10cm-es darabokban volt vagy 150 gramm.
Valaki írta már ezt, hogy ha berakod 60 fokos aszalóba egy félórára, akkor utána nem törik sehol el.

000000000

PSoft

Nem "cicóztam", föltettem mindent egy lapra, egy színnel.:)
Mingyááá' kész is lesz.[#vigyor]

PSoft

RJancsi

Jó tekergetést! Az enyém már összerakva pihen :)

PSoft

RJancsi

Látom, Te Repetier-t használsz, én Cura-t (a Repetier is Cura beépülővel ténykedik). Neked mennyire szokott stimmelni  a program által kalkulált idő a valósággal? Úgy vettem észre, hogy nagyon optimista a Cura, átlag 30%-al kevesebb időt jósol mint amennyi a tényleges nyomtatáshoz kell.  Még nem jöttem rá, hogy miért.