Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

guliver83

De remélem mindenki gyűjti a hulladékot!  [#eljen]

PSoft

Hogy áll a projekt???

PSoft

Illetve...hogy halada projekt?

wt8g4i4

feltettem a programot :D csodálatos :D

Itt sem működnek a fűtések. Be sem kapcsolnak.
Viszont ami érdekességet észre vettem, bármekkora lépést állítok be XYZ nek 10-4000 ig , ugyan úgy 5 mm-t lép ha a 10 mm-s fület nyomom meg, 1 mmnél 0,5 mm-t lép, tehát mindig felezi.

alpha_steps_per_mm                                      
beta_steps_per_mm                                        
gamma_steps_per_mm

ezekről van szó

pa0n9mw

Üdv

Én figyelni szoktam a nyomtatást, pl a beszoruló fialmen miatt.

Ha észreveszem hogy esetleg valahol, kezdene felválni akkor odacsöppentek oldott PETG-t.
Ha alá tud szaladni lefogja, persze ha nem sarkos a darab akkor nehezebb észrevenni, bár akkor nehezebben is válik fel.

pa0n9mw

Üdv
Hardverhibát kiszűrted már, az biztosan nem lehet?
PL. kimeneti félvezetők, proci kimenet stb.

wt8g4i4

Hát jó kérdés ez. Mivel ez az első ilyen gép élesztésem így az se biztos hogy jó amit csinálok :d

Annyi szent hogy jól vannak bekötve dolgok a lapra, ha külön tesztelem őket működnek. Viszont a lap adott kimenetein semmi feszt nem mérek.  XYZ és a végállás kapcsolók működnek (villás opto )

de lehet a lappal is gond van mert eddig 32 lépésen volt és úgy a felét lépte mint amit kéne, a beállítások jók . Átraktam 16ba most az x y jó de a Z nem és hiába módosítok a configba, nem reagál rá.

PSoft

Figyelni én is szoktam, de csak az első réteg lepakolásáig.
Utána, adok kis gázt neki,(+50%)és ott hagyom.
Persze, ha nem éjszaka van, és épp otthon vagyok, én is ránézek néha.
Tapasztalatom szerint, ha az első réteg ok, utána már...nincs probléma.
Nyugodtan hagyom magára, csak az áramszünet az, ami keresztbe tehet.(volt már rá példa, de nem jellemző)

szf

Igen, jók lesznek! Szuperek.
Sokat csináltam ilyeneket tavaly!
Idén is van igény rá, de nincs kapacitás.

szf

Használja ezt valaki?
Ha igen akkor milyen stabil?

000000000

Valaki használ tárgyhütő ventilátornál  fordulat szabályzást vagy maxon megy amikor nyomtatás van?[#wilting]

000000000

Már rendeltem linkelés ellőt!
Kőszi hogy megkérdezted...

000000000

000000000

Ez csak egy info panel beavatkozni nem tud tcp cliens elven müxik vagyis több ilyet is használhatsz párhuzamosan pl 1 pi hez is....

szf

Tudom, hogy mi ez. 1 hétig ment egyfolytában. De olykor megszakad a kommunikáció. Hiába állítottam be fix IP-ket.[#nemtudom]