Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ggdr57dg

Na tessék. Most meg má&#039 színesbe&#039 is :-)))

smalla

2000 + postáért eladó a régi prusa mendelem használt nyomtatott darabjai, egyik másik darab el van törve, de szerintem mindenből van pótdarab. A fehérek ABS-ből, a kékek PLA-ból vannak.
;http://www.becup.hu/smalla/kepek/3dp/IMG_20140209_114120.jpg&" border=0>;

KBalázs

Mi került a helyükre hogy kikerültek?

smalla

Prusa i3 lett belőle.

KBalázs

A motorokból-elektronikából OK hogy új gépbe költöztek, de a lineárok is pont jó méretűek voltak? Az tök jó.

smalla

Hát egy kicsit le kellett szabni belőlük, szerencsére a flex elviszi :)

s7manbs8

Szerinted megvegyem ?

keri

Elsőre azt hittem hogy valami többfokozatú turbinakerék [#vigyor2]
;Jól néz ki [#taps]

wa76ftbim

Sziasztok,
;
;prusa i3-hoz milyen nyomtató programot használtok? És hozzá milyen beállítások szükségesek? Ebben a témába nem nagyon találtam még forrást.
;
;Köszönöm

keri

Bár részletekben már láttam, de így egyben is jól néznek ki a szerkezeteid.
;Messze veri a mechanikai minőség az általában kaphatókat.

Devecz Miklós

Kösz a dicséretet.
;Most egy Prusa i3-at akarok összerakni, de először a CNC-t kell felújítanom (ráfér).
;Talán a hó végére hadrafogható lesz.

3vv2btrhv

http://www.yeggi.com/&" TARGET=_fnew>;Nyomtatható könyvtár;

smalla

Hát ezt most hogyan értsem? Persze vedd meg. De majd rájössz, hogy ez a gép első generációs, és nem az igazi, sem a merevsége, sem a szerelhetősége, sem a szépsége. De azért lehet vele nyomtatni.

smalla

Én skeinforge/pronterface kombót használok linux alatt. Ha gondolod átküldök egy profilt.

s7manbs8

Ha így van, akkor inkább ne vegyem. Bár másra meg lehet jó lehetne, lézerre vagy ilyesmi ? Ha nem annyira erős vagy valami akármi ?