Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

wzc80zbf7

Nem sok létjogosultságát érzem ennek a projektnek :)

vjanos

Ja, már én sem... de akkor kiváló lehetőség volt önmegvalósításra... :)

ykt6caawj

A kérdéssel kapcsolatos saját tapasztalataimat megtalálod a #12388. és #11762 hozzászólásokban.

Az Epson FX típusok, viszonylag elég lassúak voltak (az LQ szériához képest), ezért a léptető motorjaik nem túl combosak.

wzc80zbf7

Köszi elolvastam. Meg fogom nézni ha hazamegyek milyen léptecsek vannak otthon mert már a kutya se emlékszik rá :)

3vv2btrhv

http://www.imgserv.com/images/2016/08/16/jeBZprlx8.jpg" border=0>
A gyémánt reszelőimhez ma készültek a nyelek .
http://www.imgserv.com/images/2016/08/16/RjYwXe.jpg" border=0>

vjanos

Miért kell hozzá támaszték?

3vv2btrhv

Előszór természetesen így  akartam , de elnyomta a fej az egyiket , most tuti lett .

keri

Te fested a tojásodat????
Akkor már inkább tetováltál volna a karodra valamit :)))))

gg58bmmp2

'Kicsit' off.
De azért a tojásfestéshez kapcsolódik.
Tudjátok mi a legjobb tojás festék?
???
A rúzs!

vjanos

A gyerekek örültek neki :)

Mostanában voltam párszor strandolni - hát tiszta pucérnak éreztem magam tetkó nélkül...

93kiabn5v

Termisztorra nem tudja valaki hol lehet kapni hővédő zsinórt? Most kapton szalaggal van betekerve de szerintem hosszú távra jobb lenne normális hővédelemmel ellátni.

keri

Én vékony teflon szigetelésű vezetéket használok. Minden normális elektronikai alkatrész boltban kapható. Lomexnél van kis kiszerelés is, az bőven elég egy életre.
Ezen felül a Lomexnél vettem vékony teflon csöveket, azokat húztam rá az egyik lábra és egy vastagabbat meg a két lábra együtt, de az is tökéletes ha mindkét lábára ráhúzol egyet.
A drótot simán forrasztottam. Elég hosszú a láb és ott már nincs olyan meleg hogy leolvadjon, de össze is csavarhatod ha akarod, csak vigyázz mert könnyen letörik a láb.

keri

Ja a másik, rossz fűtőbetétről levágtam a hőálló vezetéket, az is használható, de külön is kapni a kínaiaktól.

Esetleg mini kötő csokiba bekötheted a thermisztort, és onnan már mehet sima dróttal.