Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

93kiabn5v

Oké. Akkor a 0,4 rendelek tartalékot nem árt ha van.

keri

Na ezért kérdeztem, mert ha corexy-nál eltérő az elmozdulás/lépésszám a két motornál akkor tud ilyen rombusz fazont.

Pl. ha más a meghajtók mikrolépés száma, vagy rosszul van beállítva a fw-ben.

keri

Pici ütés nem gond soha nem lesz tökéletes egy ilyen főleg mert olyan elképesztően apró dolgokon múlik az ütés hogy a kuplung hogy fogja be.

Ezért az ideális ha mindkét végén csapágyazva van....mondjuk nekem csak a motor tengelye van csapágyazva, de így is jó.

keri

0,2-es fúvóka már nagyon hisztis. Nem ajánlanám kezdésre. Én is csak nagyon speciális esetben veszem elő.
Bőven elég a 0,3-as a legtöbb finom részletre és ezzel még könnyű bánni. Ebből lehet venni párat.
Én a 0,4-est 0,5-öst szoktam legtöbbet használni. Ebből nem kell sok, csak 1-2 plusz mert lehetetlen elrontani...inkább csak elveszíteni szoktam :D

keri

pl. 0,5-es modulos fogaskereket csak ilyennel lehet nyomtatni....de azért ez nem gyakori igény :)

93kiabn5v

Ugyanaz a lépésszám. Az x tengely két vége egyforma távolságra van az Y végeitől. Bármerre feszítem megmarad a ferdeség.

gg58bmmp2

Ezt milyen beállításokkal, és milyen anyaggal nyomtattad?

vjanos

Pla, 0.05 réteg, jó lassan :)

93kiabn5v

Ja..igen a kör se kör természetesen. Motor tartó áram vagy mi okozhatja?

Devecz Miklós

Elképzelhető, hogy az egyik motor rosszul teljesít.
Ha van rá lehetőség, akkor cseréld fel a két motort, akkor mit produkál?

93kiabn5v

X tengelyem nem feszül bele a csapágyazott tartóba valószínűleg rövidre vágtam emiatt nyeklik picit :) az egész. Talán ez is okozhatja.

sastas

Épülget a nyomtatóm. Van egy gépépítős topicom, nézzetek be légyszíves, jöhet hideg-meleg, még nem késő módosítani a dolgon. [#help]

vjanos

30x30 alu profilhoz való nyomtatható delta printer (kossel?) modellt tudtok?

Devecz Miklós

A külső héj vastagságát hol lehet beállítani Curánál?

vjanos

Shell Thickess - a Basic fülön.

mm-ben kell megadni, nem a héjak számával