Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  
;
;Hát ez az hogy mindenki megnézi :) Reménykedve kicsit hogy saját takarmány :)
;

s7manbs8

Üdv !
;
;Én konkrétan nem kötöm Tiborhoz, azt valamikor olvastam, hogy neki is van valami szerkezete, meg fejlesztgeti, én is építeni fogok majd valami ilyet egyszer lehet, mint a többi dolgaimat is ahogy csinálom sorban meg fele. :)

s7manbs8

Egyik téma hozza a másikat, hogy ebből azt, amabból meg még ezt meg lehet csinálni, csak még valamit hozzá kell tenni. Aztán így elbabrál vele az ember évekig, amint látható, már jó régen fórumozgatok én is vagy 5 éve kb. Ti meg még régebb óta.

keri

Engem is érdekel minden új megoldási ötlet.
;
;Nem értem miért zavar egyeseket, hogy valakit érdekel valami.
;Érdekel az űrkutatás is, pedig előre tudom hogy soha nem fogok kutat ásni az űrben[#idiota]

ggdr57dg

Csak óvatosan a &"soha&" használatával. Én 49 évig jól el voltam anélkül, hogy repülőgéppel utaztam volna. Úgy gondoltam, soha nem is fogok. Aztán meg 1 héten belül mindjárt 4 út...
;Mondjuk azóta se, de Te sem tudhatod, mit hoz a holnap. Akár űr-kút kérdésben :-)

svejk

Az FTP jelszavát bárki meg tudja Neked mondani, aki használja.
;Tőlem nem kérted, ha kérted volna elküldöm.
;
;Az FTP-ről kizárni senkit nem lehet, csak úgy ha megváltoztatja a Varsányi  a jelszót, de akkor az mindenkire hat.
;
;Egyébként Tőled az utóbbi egy évben 2-3 hét rendszerességgel valamiféle meghívó, badoo vagy mittodomménmilyen spam szerű tünemények jönnek, automatikusan megy a kukába.
;Az utolsó értelmes levelet 2007 11.17.-én kaptam Tőled, melyben az E240-es motorokkal kapcsolatban írtál.
;
;

3vv2btrhv

most irtam neked , probaképpen

laaci

Én ugyan ilyen indokkal tervezem 15 éve építeni a saját 3D nyomtatómat.
;Nagyjából fél éve változott egy kicsit a helyzet, így ténylegesen el tudtam kezdeni építeni.
;Ismerős meg is kérdezte - Miért építek olyat amit valaki már megcsinált?
;- Mert nem én építettem :)
;
;Amúgy milyen DLP kell? Pont ma kerestem egy ügyfélnek projectorokat a nagykerekben.

svejk

Még ezidáig nem jött semmi.
;

3vv2btrhv

Akkor nem müködik a forumos email !!

3vv2btrhv

http://www.gillesazzaro.com/pages/en/printing3D.htm&" TARGET=_fnew>;Azoknak akik kiváncsiak mit csinálnak MÁSOK 3d nyomtatóval ;

svejk

De működik, hetente 5-10 levelet kapok azon keresztül is a fórumtagoktól, vagy olvasóiktól.
;Tegnap pl. ketten is írtak.
;
;

3vv2btrhv

irtam ukbol , de most teljesen a szokott modon jött fel az ablak .

3vv2btrhv

http://www.personalfab.it/en/&" TARGET=_fnew>;AJÁNLÓ :  CNC-3D-print- kerámia stb ;