Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

http://www.kickstarter.com/projects/1461775015/helix-a-new-twist-on-3d-printing&" TARGET=_fnew>;Két fejes nyomtatás - Támasz anyag , precizios meghajtás . Nagyon tetszik !!;

eymcv9wt

http://www.origo.hu/techbazis/20131108-mar-fembol-is-nyomtattak-pisztolyt.html#&" TARGET=_fnew>;Fémes nyomtatás - pisztoly;
;http://www.origo.hu/i/1311/20131108-a-vilag-elso-3d-nyomatatott-fempisztolya8.jpg&" border=0>;

3vv2btrhv

000000000

Egyszer én már a saját nyomtatóddal készült csodát szeretném látni, mert kb. századszor linklesz ide olyan megoldásokat, amikhez semmi közöd, és sok esetben 10 milla ++ árkategóriás ipari dolgok. Vagy ez a &"3dprintingindustry&" oldal hírei Neked a kezdőoldalod, és vele ébredsz, vele alszol?:) Szálljunk már le a földre, a szerény magyar mai valóság talaján álmodozzunk már ....

svejk

:)
;Szegény Hunka Tibinek régebben én is megjegyeztem már ezt, hogy a saját lovát kellene dicsérni, akkor kissé megsértődött.
;
;Én is mindig rákattintok a linkekre hátha a saját verzióját reklámozza, mutat be újdonságot, de mindig csalódni kell. :(
;

000000000

Sajnos én is mindig csalódok! :)))
;De, hátha lesz egyszer meglepi!

bznc93pf5

én meg azt hittem itt csak linkeket lehet csatolni[#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav][#falbav]

bznc93pf5

de azért ez a Londoni Printshow az jó volt, aki netán ott volt annak érdemes volt jönnie, legalábbis nekem megérte

3vv2btrhv

Én csak azért linkelek , mert lehet hogy valaki ebböl meriti az ihletet .
;Nem sértödtem meg svejk , az én printerem anyagi okok miatt nem valosult meg , nincs 130 000 ft - om a DLP projektorra , majd ha lesz belerakom és müködni fog .

3vv2btrhv

Ja meég egy apróság , svejk -tól többször kértem emailben FTP jelszót , de választ nem kaptam , én ugy értékeltem ezt , hogy kizártál a feltöltésböl .

besirkyjh

Szia Tibor
;
;És mikor lesz ? !
;
;Néma gyereknek az édesapja... sem érti a szavát . :)
;Hiányolom a lelkesedésed ( lehet anyagi háttere is ) és e miatt nem tudunk együtt örülni a sikerednek .
;Kicsit a forum szüleménye is a dolog ha más nem akkor eröt adott a megvalósulásához .
;Cél egyenesben ritkán áll meg az ember csak ha nem elég elszánt .
;Többféle lehetöséged van ( személyes véleményem )  :1 vársz a manira és a piac megöl mert más is gondolkozik ilyesmiben ( ne feledd más embereknek nem a pénz a gond hanem a tudás ) .
;
;2  keresel sponzort aki meg finanszírozza a hiányzo darabot .
;
;3 itt ez a szenzácios forum és elmondod hogy hogy is állsz és hogy segitségre lenne szükséged ( pont Neked mondom ?  ) .
;
;Részemröl nincs akadálya hogy valamilyen szinten segitséget tudjak adni ( anyagi ? ) .
;
;

besirkyjh

Töled idegen számomra ez a megnyilvánulás :)
;
;A Svejk nem tud és nem is akar kizárni semmiböl egyszerüen kérdezni kel a megfelelö helyen .
;Ennek a forumnak van gazdája és Öt illeti ez a kérdés .
;Egyébként : a régi jelszóból cseréld az év számot az ideire és menni fog !
;
;

s7manbs8

Linkeljed csak tovább, én mindig megnézem.