Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

rf63unrk7

Ha jól látom a három jumper a DRV-re megy MS1 MS2 MS3.
Ha ezeket a "lábakat" lecsípom egy fogóval, akkor működni fog ?  
Van ott egy 100 k ellenállás is, de csak a MS1-en.

A másik kérdésem (én tök hülye vagyok az elektronikához), ha a GND és a vmotor lábakat kiforrasztom (illetve feljebb forrasztom, hogy ne érintkezzen a ramps tokkal), és oda magasabb feszültséget (24 vagy 35 V) kötök, de csak az egyik motornál, működne ?

http://reprap.org/mediawiki/images/f/f6/RAMPS1.4schematic.png" TARGET=_fnew>RAMPS 1.4

rf63unrk7

Már meg is rendeltem. Köszönöm!

000000000

cserélni szeretném az asztalomat, mert 110 fokra van fűtve elég durván görbül, ha a széleken húzósra állítom a papírlappal akkor középen egy kis szellő is átfújja a fej alatt. mit élenne érdemes rendelni? az alu MK3 jobb ilyen szempontból? vagy inkább csináljam meg az auto levelt és kompenzálgassa magának?

000000000

amúgy szépen nyomtat ABS-t, itt raktam köré brim-met de ekkora felületnél úgy néz ki az sem kell

harima

sziasztok!
Elvállalná e valaki egy prusa i3 alkatrészeinek a kinyomtatását? KB 35 alkatrész.

000000000

Természetesen, szeretem ha megy a nyomtatóm.

harima

A postázást is vállalod?
akkor elküldöm az stl fájlokat.

000000000

Igen küldheted.
Fekete PLA jó lesz?

harima

Tökéletes, küldöm.

s7manbs8

Csak majd hűtsed is rendesen, szert melegedni nagyobb fesznél még jobban. :)

vvvsmkgjx

Köszönöm válaszod. Olvasom a topicot de akar pár oldal :). Nekem kicsit kínai amit írtál, de ha nem gond megkereslek magánban az üggyel mikor odajutok a szereléssel. :) Addig is próbálok felzárkózni, hogy értsem is amit olvasok :)

ezsolt74

Beigazolódott a gyanú, a RAMPS-on rövidre vannak zárva a motorvezérlő jumper-ek.
Így csak 32 mikrolépést tud.

Az asztal fűtését bekötöttem szilárdtest relével, és tökéletesen üzemel.
Nagyon jó ez a 230V-os szilikon fűtőlap.

000000000

Pest "kolléga" van esetleg itt? A HERZ turkálós pla-val nem tudok sokkal előrébb jutni.. örülnék ha valaki kipróbálná.

Máshonnan rendelt anyaggal nagyon szépen nyomtat, ez pedig olyan mintha alig tudná átnyomni a fejen.

rf63unrk7

Az első rétegnél a sebességet próbáltad lejjebb vinni ?