Épül a gépem ::: Lee gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:03

Előző téma - Következő téma

wt8g4i4

Jelenleg ebben az állapotban van a gép. A tanácsok javaslatok miatt, illetve a sokkal nagyobb szilikonos asztal miatt teljesen át lett tervezve a gép.

Így most az alkatrészek terén káosz van, sok dolgot újra megcsináltam, lecseréltem jobbra nagyobbra erősebbre.

Vernyul a kérdésedre a válasz:-

Jelenleg a motorok még dobozban vannak, egy számítógép táp lesz a forrása a vezérlőnek ,ez jelenleg a Lajosnál.
A hozzá való tápkábel nálam.

Az új asztal még hajózik valahol. A hozzá szükséges alu asztal és hordozólap jövőhéten kerül lézervágásra valahová.

A híd is darabokban mert jön hozzá pár új alkatrész

p75e6i8vg

Ha már smoothieboarddal fog menni, szerezhetnél egy 24v tápot hozzá... motorok fickósabbak lennének.

wt8g4i4

24 V 20A-es tápot vettem. Jövő hét szerdán érkezik meg.
[#vigyor3]

wt8g4i4

Na eddig sikerült eljutni, most elfogyott az építeni való mert nem jött meg a kínai csomag, illetve a lézeres munkák sem készültek el.

3vv2btrhv

wt8g4i4

na végre megjöttek a lézer vágott alkatrészek ami inkább víz vágott lett. Lesz vele bőven utó munka. De legalább itt van :)

uscv34aum

wt8g4i4

csak közbejött kettő hónapnyi vizsga időszak :D de már látom a végét

wt8g4i4

A sikeres vizsgák után, jöhet egy kis nyomtató építés, tegnap legyártottam a fejek felfogatását

wt8g4i4

A mai nap eltöltése. Még méretre kell vágni a köracélt, meg be kell szerezni pár darab csavart és az asztal kb készen van.

wt8g4i4

Na sikerült összebiggyeszteni a szerkezet asztal részét,úgy hogy nem feszül :)

A fejek alá pontosan felmegy az asztal, erre még rá jön az üveg vastagsága így tuti elfogja érni az asztalt a fúvóka hegye.

A trapézanyára megy majd még egy 25*25 L alu ami összefogja az alu lappal. Azon tanakodom,hogy rakjak e egy összekötő L alut az anya és a kocsi közé összefogatva az alu lappal.
Hátha később indul el felfelé 1-2 tizeddel a kocsis fele mint azon része amit az orsó mozgat. Javaslat ?

s2ptiv3t

Nagyon jó kis gép lesz ez, kitartás így tovább![#eljen]

6urmbt3ev

Jól összehoztad , gratulálok.

wt8g4i4

na a mai nap termése egy sima üveglap szépen körbe csiszolva +1 kaptonszalagozva.
Az asztal merevítés feltéve, már csak a trapéz anyába kell menet és mehet vissza a helyére.

Felkerül a fűtőlap a helyére illetve a hőszenzor is

Utoljára a mai napra 6 db szorító gyűrű leesztergálása, hétfőn jön a marás része

wt8g4i4

Lassan csak összeáll :)