Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Lee gépe

Indította gaben, 2025 február 26, 08:03

Előző téma - Következő téma

szf

légyszíves több képet[#vigyor0]

wt8g4i4

miről szeretnél még több képet? :D

szf

mindenhonnan !
mindegyik tengely mozgatásáról.

wt8g4i4

Arról nem adok :D[#gonosz2]

mert még nincsenek készen :) jövőhéten lesznek fotózható állapotban most még alkatrész várok hozzá

wt8g4i4

a heti szöszmötölés. A szíj feszítőket esztergáltam le és nagyon meg vagyok elégedve sok óra munka volt benne. Sajnos nem volt pici anyagom ,így D40mm volt a kiinduló  és 15mm lett a vége :D
Hétvégén elkészül a tetejére való leszorító tárcsa és az alulap amire fel lesz csavarozva.

PSoft

Ha erre járna egy kolléga,és esetleg a galvánelemek hatásmechanizmusáról érdeklődne...
Válaszolj Neki tisztelettudóan.:)
[#wave]

svejk

Gondolod kirakja az esőre ha meg nem esik, bent a műhelyben sós vízzel locsolgatja?

Nem félek én attól, hogy megéljük mire használhatatlanra korrodál az ott a helyén.

PSoft

Gondolod, hogy...gondolom?:)
Én se félelmemben írtam!:)

wt8g4i4

Előbb leszek apáca mire az összegyógyul...

Múlt héten szedtük szét a Tos köszörűnket kb 30 éves abban egy vastag falu alu csőben van egy réz gyűrű és a fölött vannak a bronz perselyek, majd megint a réz gyűrű és semmi bajuk a mai napig.

wt8g4i4

Mára csak egy kis lézeres optikai tuning jutott :O

wt8g4i4

Parancsolj ,így már látható hogy hogyan lesz hajtva a 3 tengely

Az első két kép a Z tengely

A harmadik az Y, a csipesz helyére megy majd még egy alkatrész ami összeköti majd a kocsikkal

A 4-5. az X tengely motor lehajtása és onnan a szíjjal lesz összekötve mindegyik oldal a kép szerint, de itt is hiányzik még az az alkatrész ami összeköti a két-két kocsival

szf

wt8g4i4

ha rajta van a kettő fej akkor X325*Y325*Z250 (300) kb, de ha egy fejet rakok fel a másik fejtartó lappal akkor 350*350 mm

wt8g4i4

no elkészült az Y szíjfeszítése is

vjanos

Ezzel hogy tudsz finoman utána állítani?