Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Épül a gépem ::: kgl

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

kgl

Sziasztok!

Végre tudtam pótolni a nagy elmaradásomat a CNC gép átépítéséről készült blogbejegyzésről a honlapomon.
Akit esetleg érdekel annak itt a cím : CNC gép átépítése

Piszok hideg van a műhelyben, most kint az udvaron 8 fok van de a Decemberi - Januári hidegek miatt teljesen áthűlt az egész műhely, a belső hőmérő szerint még mindig -4 C fok van a műhelyben. Nem sok kedvem van ebben a hidegben bármit is csinálni. Persze be tudnék fűteni a jancsikályhába, rengeteg száraz tüzelőm is van, de még ehhez sincs akarásom. :)
Viberen is elérhető vagyok : 06-20-976-6330

Vetesi75

o
Idézetet írta: kgl Dátum 2026 január 27, 16:00Sziasztok!

Piszk hideg van a műhelyben, most kint az udvaron 8 fok van de a Decemberi - Januári hidegek miatt teljesen áthűlt az egész műhely, a belső hőmérő szerint még mindig -4 C fok van a műhelyben. Nem sok kedvem van ebben a hidegben bármit is csinálni. Persze be tudnék fűteni a jancsikályhába, rengeteg száraz tüzelőm is van, de még ehhez sincs akarásom. :)

Szia!
A hideg engem is hátráltat kicsit - bár én ma is +8 fokkal indítottam a kazánházban. Van egy pár dolog félbehagyva, de most prioritást élvez egy téglapillér bekötése az épülethez, míg át nem helyeződik vízszintes tájolásúba a fél melléképület tetővel együtt.