Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Pontosan melyik típust ajánlod ebből a Pferd-ből szerkezeti acélhoz, zártszelvényekhez, 1,5-2 mm-es lemezekhez?

svejk

Árgépes linkekkel kímélj meg! :(

Kelepeisz Lajos

Most reggel vettem saválohoz 125-öst  Prefedet 350ft-ért.
Pápán a TAR nál.

remrendes

Mindenhez a kek cimkest hasznalom.

000000000

svejk

Köszi![#worship]
Megpróbálom felhajtani városunkban.

remrendes

Netrol tobbnyire olcsobb, legalabbis felenk, kisvarosban.

Kelepeisz Lajos

Tegnap levágtam a lineáris sín két végét evvel a Pferd gyártmányú lappal, nagyon jó minőségű lap, gyors szép vágás, kopás alig észrevehető, sőt.
Bátran ajánlom bárkinek, remek ár érték arány.
http://kepfeltoltes.hu/150728/IMG_2461_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Kelepeisz Lajos

Ha valakit érdekel, találtam 30W-os csövet aminek akár 40.000 órát is mondanak, na valami ilyent keresek, mondjuk ez az árán is látszik.
http://www.aliexpress.com/item/long-life-time-full-warranty-co2-laser-tube-30w/1579193621.html" TARGET=_fnew>30W CO2 cső

000000000

Nagyon ügyes vagy! Gratulálok!  
Én is lézeres gépet építenék. A te modelled lenne az alap! :)

Kelepeisz Lajos

Szia!
Köszönöm az elismerést.
Csak azt tudom mondani hogy hajrá, de kicsit gondold át mibe akarsz fogni, ez nem kevés pénz.
Bármi kérdésed van, ne tartsd magadba.

svejk

De az átfolyós, nem?
Olyat akarsz?

Kelepeisz Lajos

Nem, fix töltetüt akarok, de én úgy tudom ez fix töltetű, esetleg valahova átfolyósnak van írva?[#conf]

svejk

Nem, csak a csonkok tévesztettek meg, de az valójában a hűtés csonkjai lehetnek, bocsi.

Kelepeisz Lajos

Kicsit drágának tűnik a cső, de amit adnak érte nagyon megéri, kicsit gyűjtögetek rá.[#wink]