Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

robokacsa

nekem sikerült letöltenem a vectorart file okat, rar ban, de nem tudom hogy kell egybe kicsomagolni, ha valaki elmondaná hogy is kell megköszönném.

000000000

Egyhejen legyen mind a három, és az elsőt kezd kicsomagolni. Mind három kicsomagolódik egybe.

robokacsa

és abból lesz egy közös iso files?

000000000

robokacsa

alakul......
köszi

Béni

Néhány ingyenes dekoratív betűtipus:
http://www.fontspace.com/category/decorative,initials" TARGET=_fnew>ITT

000000000

robokacsa

ezeket is össze kell fűzni, vagy ezek egyesével is kicsomagolhatóak??

Béni

Az elsővel indítsd és automatikusan kibontja mind. (WinRar)
Ezen belül még kategóriánként van tömörítve, amit szükségtelen kicsomagolni. Minden kategória tartalmaz egy összefoglaló pdf állományt, amiből lehet válogatni.

f35ezvjs

Köszi!!!
Ezeket szépen lehet vágni a plotterrel is. Igazi dekorációs fájlok.

may47wb

Ezek nagyon jók!
Mindháromba ugyan azok vannak, vagy én töltöttem le rosszul?

000000000

Ez is egy feldarabolt anyag, ami kibontáskor összefűződik.  
Tehát, elég az egyik kibontását elindítani.

may47wb

:) akkor jó!
Megérkeztek a csatik?

000000000

Igen, köszi! A türelem csatit terem:)))