Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Nekem csak 3mm-es patron van a kézi gravírozómhoz,de itt is működhet az,hogy egy kis réz drótot tekerek a fúrószárra és úgy helyezem a patronba?

Jozs

Az ábrákhoz nem feltétlenül kell lézer, ha befogsz a gépedbe egy tollbetétet némi kísérletezés után meg tudod rajzolni. Nem árt egy rugót beiktatni, ami állandó erővel nyomja a munkadarabra, és a felület esetleges egyenetlenségeit is kiküszöböli.

s7manbs8

De jó ötlet ez a réz drót nekem is volt már  ilyen gondom, hogy nem volt patron  .

s7manbs8

Sőt  az jó lenne pl. van  6-os tengelyem, amire 8-as furatú menne, hajtásra, és ezzel a rézdróttal lehet meg is tudom oldani, köszi  az ötletet.

s7manbs8

Azt  hogy csináltad, furkálva körbe, vagy  átköszörülted valahogy ?

PSoft

Török Tamás,a "lézeresben" nemrég jelentette be,hogy ma megcsinálta az autót.:)

Úgyhogy..., Ö lett a befutó.:))

Holnapra ígért képeket.

PSoft

Nincs meg valakinél ennek a nagyon dekoratív lámpának a vectoros rajza?
Puzzle-ban lenne jó.

http://www.bg-cnc.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/01/513_158.jpg" border=0>

c2nsu773m

Ezt nem tudod megrajzolni?
Mekkora legyen a befoglaló mérete ,milyen vastag lesz a plexi?
De csak kedden este tudom elkűldeni a rajzát...

PSoft

Mondtam én,hogy nem tudom?:))

Asztali lámpa lenne,5-ös plekóból.

Köszi.[#wave]

bicme92us

Nagyon dekoratív, tetszik. Profi.

svejk

Kezdő HobbyCNC-snek, biztos sikerélményt nyújtó kisebb domborműveket, egyéb látványos, ösztönzőleg ható G-kódokat tudtok ajánlani?
A szerszámozottsága egyenlőre gravírtűk és 2-es marók.
Jöhetnek magánban is, ha már a tár nem használható ilyenre.
Előre is köszönet az adakozásért!

c2nsu773m

Üdv mindenkinek!

Nincs valakinek egyvonalas betűkészlete?

2nbj3n5m

Van 12Db. egyvonalas írott és nyomtatott is.
35000Ft+Áfa
Janko

PSoft

Írtam mailt,(egyvonalast).:))

c2nsu773m

Köszönöm!
[#law][#worship][#worship][#worship][#worship]