Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Használjátok egészséggel![#smile][#vigyor]
A #773 linknek jobban meg éri neki fogni mert csak kb 500Mb kell tölteni 50% tömöritési arányak köszönhetöen és a szerver is gyors!
[#vigyor5]

Jozs

Köszi én is ! Tényleg klassz ajándék.
A Thumbnails Explorernek egyébként kellene működnie ? Mert nekem elindul ugyan, de nem mutatja meg a file -ok tartalmát.

000000000

bal oldalt vanak a számitogéped meg hajtoi   me be kell neki talozni a mapát amiben meg lehet nézni a kivánt fájlokat a  mi esetünkbe egy optikai meghajton lesz dvd!

Jozs

Ja, valóban. Az AI -kat próbáltam, azokat nem mutatja. De az EPS -eket tényleg kezeli. Köszi!

000000000

egyébként például a fájlok ugyan azok AI_1 könyvtárba csak kettö kiterjesztésbe vanak eps és ai kinek melyik tetszik feldolgozási szempontbol!
sajnos AI re kiterjeszésre nem találtam ilyen könyen és egyszerüen kezelhetö nézegetöt  
Thumbnails Explorer pedig támohatja az AI kiterjesztés is de nem nyitja meg érdekes modon!

000000000

000000000

[#vigyor2][#worship][#vigyor2][#worship][#vigyor2][#worship]

f35ezvjs

Nagyon köszi!!
de nem értem a 2 és 3 miért nem lehet kicsomagolni.
az 1 est kiírtam dvd re és az szuper

3smbkb69

Azért mert  nem csak tömörítve, hanem  egyben darabolva is lett a videó  többlemezes csomaglás opcióval.Kitömörítésnél egybe fűzí a 3 részt.

f35ezvjs

000000000

winrar gond nélkül kicsomagolható!
lényeg kicsomagolásnál a 3db part egy helyen kell lenie!

0gcbjd9w4

Tisztelt fórumtársak!!
A VEKTORART MEGA letöltése 3* megszakadt,
hogy miért nemtudom!
Nagyon szeretném megszerezni,segitségeteket kérném!!
Köszönöm!

000000000

Töltsed a  #786-on megadott címről! Nekem is onnan jött csak le.
Érdemes vele próbálkozni!

000000000

Bocsi!  #773 a jó cím!

0gcbjd9w4

Köszönöm!

Megprobálom, remélem szerencsével járok!