Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Majd valahogy megoldom, se AC, se Corel nincs nem is akarok velük élni.

000000000

kár hogy pont a legjobb szoftverektör elfordulsz![#shakehead]
nincs olyan szoftver ami mindent tud........[#ticking]

robokacsa

nagyon tetszenek a díszeid, te milyen anyagból készíted őket?

robokacsa

bocsi előbb kérdeztem, később olvastam.

s7manbs8

Nincs azokkal bajom, igaz még sose használtam egyiket sem, de van annyi szál amint futok, hogy nem akarok még többet indítani, inkább a befejezésre próbálok törekedni. :)

Varga Ferenc

Tisztelt Fórumozók.
A fénykép gravírozás technológiáját írja már le valaki hagyományos gravírozással,a tervezést és a marópályát AC.-ban, az anyag tükör,üveg vagy fa.

s5f8tmfv3

s5f8tmfv3

Varga Ferenc

Igen,de nem jött össze.

m8j2y7u9n

Üdv.

Segítségeteket szeretném kérni. Egy ismerősöm szeretne egy szürke marha fejet marni fába, de nem nagyon akar összejönni a dolog. Azt után érdeklődök csinált e már valaki közületek ilyenre relifet, ha igen megosztaná esetleg.

000000000

miböl lene az alap forás?
fotó vagy 3d model van kezdésre?

m8j2y7u9n

Fényképből próbáltuk megcsinálni.

000000000

ezeket láttad már?
http://cnctar.hobbycnc.hu/mambablack2009/videok/artcam_tutorial/" TARGET=_fnew>>>>artcam_tutorial<<<
[#wave]

m8j2y7u9n

Köszönöm. Végignézem, remélem segíteni fog.

000000000

kutyafejes video lesz a te minta példád![#vigyor0]