Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok!Tudnátok segíteni az első reliefem elkészítésében?Elsőnek szeretnék kérni egy egyszerűbb,de szép reliefhez olyan filet,amit artcam megesz,de ha van kész g kódotok 0,2es hegyű 20,30,45 vagy 0,4es hegyű 45fokos gravírtűre akkor azt nagyon szépen megköszönném.
Sys_m:A file-t mivel lehet megnyitni és az autót ki lehet-e marni,vagy csak lézerrel lehet elkészíteni,mert van rajta ábra?Előre is köszi.

cu05ic9nw

000000000

CorelDRAW v9 az feleti verziokba nyithatoak #821

Sys_m

Szia, ahogy Mamba is mondja Corel 9 feletti nyitja, a méret 1,5mm-re optimalizálva. Ha van 1,5 milis maród és türelmed, akár lehet is belőle valami.

Üdv.: Sys_m

PSoft

Nekem is nagyon tetszik.[#eljen]

A hétvégén lehet,hogy megmutatom a lézernek.:)

motion

Már akartam is kérdezni, hogy ki lesz az első [#smile]
Ez nem egy MR2 Toyota lenne véletlenül? Nagyon mutatós...

000000000

Sys_m szia!
Feltudnád tenni dxf-be?Előre is köszi!

PSoft

Messze még a hétvége!

Addíg még....
Nem vagyok ám egyedül.:))
Az autókat én csak annyira ismerem,hogy szépek...,meg kevésbé mutatósak.:)

PSoft

000000000

Sys_m

Szia,  

kíváncsian várom a végeredményt.
Jimike: Psoft megelőzött...

Sys_m

000000000

may47wb

Nagyon jól néz ki! Kíváncsian várom ki készíti el!

000000000

Hello!Csak 2mm-es kukorica maróm van,azt nem tudjátok,hogy alut ezzel nem-e lehet vágni,vagy csak a marómotorom gyönge hozzá,mert megpróbáltam vele 2mm-es lemezt vágni,de nem jött össze.Ha lesz időm és alapanyagom akkor elkészítem a hétvégén az autót.Köszönöm a dxf-et.
Cudar31:Nem jött mail,a címem az,ami az adatlapomon van.

Sys_m

Szia,  

remélem nem kövez meg senki, de én nemrég egy fogaskerékhez 1,5mm fúrót használtam (mert nem akartam marót venni ehhez a feladathoz, fúróhegy meg volt néhány). Csak annyi lógott ki amennyi az anyag átvágásához szükséges és tizedes lépésekben volt a stepdown. A végeredmény tökéletes lett, egy picit várni kellet rá időben. Talán te is kipróbálhatod, nálam az 5-ös plexi-nél bevált.

Sys_m