Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

a válasz itt volt, mivel nem találtalak a felhasználók között, és nem volt mélcímed:

http://hobbycncart.com/board/alkatreszek/menetes_rosszak_golyosorsok_orsok/12x3_trapezmenetes_orso/137-1-0-9#comments" TARGET=_fnew>Válasz

43pbwjg8s

Sajnos a tegisztrációkor szükséges kódot nem tudom levenni. Tudom olvashatatlan néha, ekkor frisítsétek, kérjetek ujat rákattintva.
a regisztráció után az aktivációs levél sok esetben a spam között landol.
Kérlek ezt ellenőrizzétek!
Mivel nagyon sok mindenkinek minden probléma nélkül működik a reg, és én ezt nem tudom befolyásolni sehogy (ez a szolgáltató felülete még) így kérlek ha van türelmetek, próbálkozzatok, ha nem megy, akkor viszont el lehet kérni az anygaokat azoktól akiknek sikerült letölteni. Mivel ingyenes, így senki nem kérhet ezért cserébe semmit.

c2nsu773m

Sajnos ez akkor sem mükszik...
Ha valakinek sikerűl szoljon!

Rinaldo

Szia Tamás,
Az unet.com-on keresztül regelj és menni fog..

me3ua0a6

Másnapra megjavult nálam anno.

Sz.József

Nekem sikerült. Maximális köszönet KIsKZ-nek.
Ha nem jön össze a reg, akkor innen próbáld meg.
http://casyjozsi.atw.hu/RAR.ZIP" TARGET=_fnew>Összegyűjve itt ...

43pbwjg8s

Aakinek nem menne a reg, az kérem írjon egy mélt!
Innen meg tudjátok tenni.
Mélcímet és kívánt felhasználüi azonosítót kérnék csak.
az adatokat utána már leetőségetek lesz kitölteni/módosítani.

Bármi gond lenne szintén nyugodtan küldjetek mélt!

Üdv mindenkinek nálunk!

000000000

zoltan_boller@hotmail.com
zoliboll
Kossz a segitseget elore is

43pbwjg8s

Zoli! :)
Mármint ugy gondoltam, magánözetenben itt a nevemre kattintva. :)
De mindenek előtt.
Ha az oldalrül közvetlen nem megy a reg, akkor itt próbáljátok meg még egyszer:
Másnál megoldódott itt a probléma:

http://unet.com/register/" TARGET=_fnew>Unet reg

Ha továbbra sem menne, akkor a kkkz kukucka msn pont com-ra írhattok, hogy csináljak accountot.

43pbwjg8s

rich! Visszadobja a mélt rólad!!!

000000000

Pedig a spamszűrőt a legalacsonyabb szintre állítottam.A fórumon keresztűl küldted a mailt vagy az e-mailodról?

43pbwjg8s

A mélemről, de mindent visszadob már.
Hol tudnánk ezt magánban intézni?

000000000

Facebook,Msn vagy skype.Küldök mailt a címekkel.

43pbwjg8s

A regisztrációs problémák miatt változtattam a jogokon... ezentúl bárki, regisztráció nélkül is töltheti az ingyenesen letölthető reliefeket.

y5btj4th3