Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez sem rossz! Linkeld légyszi!

z2a2u8wf

nem tudom ide hogy lehet fotot feltenni de a facebook-on fotoim közt fent van  
László Baranyi (Kymco) Nyíregyháza

Vagy itt mégnézhető:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Kymco1/" TARGET=_fnew>nunis kép

000000000

Nekem nagyon tetszik a mű,emlékeztet valakire, megkérdem a megrendelőtől hogy jó e? Elküldhetnéd az e-mailomra,és ird meg milyen relife érdekelne,sokat megvásároltam Nádházitól, van készlet.zoltan.boller1@gmail.com

yt36cm40d

Hat ez egy Tabori fa pina :)

000000000

Nem rossz, de lehetne egy kicsit homlokosabb és részletgazdagabb!

z2a2u8wf

élvezet volt kefélgetni hogy sima legyen

z2a2u8wf

esetleg ha lenne egy fotóalbumod a reliefekből amiből tudnék mazsolázgatni

000000000

sajnos nincsen fotoalbum, de ha megirod mi érdekel, azokrol csinálhatok.Az e-mailomra ird légyszi.zoltan.boller1@gmail.com
meg kell emlitenem, hogy pénzért nem árulok, de szivesen cserélek ha valakinek valami hiányzik.Segitőkész embereket pedig csere nélkül is kisegitek.

s7manbs8

Na, kipróbáltam ezt a jobb agyféltekés rajzolást, délután a könyv olvasgatás után, éjféltől elkezdve ezt a rajzot fél egykor ez alakult ki belőle, első próbálkozásom, utoljára vagy 30 éve ha rajzolta, még oskolában, mint gyermek. Ez a fordított rajzolási technika:

http://kepfeltoltes.hu/110628/PICT0759_mod_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Mit ne mondjak, nekem tetszik... Azt hiszem érdemes folytatni, kikapcsolódásnak se rossz játék.

9b6n3fn2n

Szerintem ennyi kihagyás után ez nagyon szép munka. Gratulálok. A rajzolás egy nagyon jótékony hatású kikapcsolódás. Elmélyít, kikapcsol, és nagyon jó terápia akár stresszoldásra, akár más lelki eredetű dologra. Arról nem beszélve, hogy a sikerélményből adódóan önbizalmat is adhat. A csajok imádják ha valaki valami olyat tud, amit az átlagember nem. Nekem anno nagyon sokmindenben segített. Sajnos mostanában nem nagyon van rá időm, de ha nyugdíjas leszek..... remélem megérem.

kua93zk4w

Tényleg hatásos módszer én is próbálkoztam vele valami hasonló eredmény értem el.
Sajnos kevés idő van ilyen jellegű kikapcsolódásra.
Egyébként elsőre szép munka.

s7manbs8

Rajzoltam megint egyet, ez kissé tovább tartott, az előző kísérlet után ez a második, ez olyan 3 és fél óra alatt jött össze, kék sima tollal van, csak aztán grayscale-re tettem át csak úgy, semmi különösebb oka nincs, gondolom a reliefekkel is így el lehet tölteni az időt, bár annyira elmélyedtem benne, hogy észre se vettem mennyi az idő:

http://kepfeltoltes.hu/110629/PICT0760_gr_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

robokacsa

szép női testet ábrázoló relief engem is érdekel.nem csak a nunnája

9b6n3fn2n

Egy fender Stratocaster 3d modelre lenne szükségem lehetőség szerint 3ds kiterjesztéssel. Tudna valaki segíteni? Megérne nekem pár ezrest.

000000000

Eléggé, leszűkítetted a lehetséges, jelentkezők körét. Nekem, pl. fogalmam sincs mit is, kérsz, 3D ben?
Na, jól elárultam, a tájékozatlanságomat:)))