Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Nagyon durva ez a moci. Kösz

s7manbs8

Hú de kafa gép. :) Ilyet érdemes lenne marogatni, hogy ne csak mi örüljünk, hanem a gyerekek is.

000000000

Ebben a témában Te mondod a tutit! Hányadikon vagy már túl?

6fabbzvm

Valóban egy remek masina! :)) Köszi szépen![#worship]

000000000

Nagyon pöpec. A motorblokk hány részből van ?

s5f8tmfv3

Fogós kérdés, én csak továbbítottam Felétek, mert olyan szép, nem számoltam.
A köszönet is a készítőt illeti!

hduf42fua

Egyenlőre csak nyolc fajta van. A nyári szünet után most kezdem újra rávetni magam.

me3ua0a6

Tegnap hazafelé láttam egy kis széljátékot. Egyből eszembe jutott, hogy cnc-vel milyen egyszerű lenne megcsinálni hozzá a lapátokat. Játékra gondoltam, kb 20-40cm átmérőben.
Nem találkozott már valaki 3D-s modellel ami propeller- vagy szélkerék lapátot tartalmazna?
[#crazya]

hduf42fua

Minden modellbolt tele van  ezekkel és úgy hívják repülőmodell v. heli.

c2nsu773m

Nem a mocikra írtam, hanem a sinekre!!!
A moci szuper!

43pbwjg8s

Szólj ha kellek! :)
Rámfér!
De ha már meg tudod magad is oldani az nagyon jó és semmi gondom vele.

me3ua0a6

Elnézést:
3D modell= ac, stl, 3ds, dxf [#smile]
Gondoltam fából házilag mégiscsak más...

s7manbs8

Igazi repülőknek is régebben nem fából készítették ? Persze lehet még a hőskorban.

2dbfy8y

sziasztok! Valaki tud nekem segíteni, hogy a mach3 vezérlésü esztergán, hogy lehet a g77 hossznagyoló ciklust beadni, egy magam írt kontúrhoz!

hduf42fua

Kellesz !  írok magánba !