Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

b3bhzy9ib

Helló!
Nem tudom szükséged van-e még a vektoros rajzra?minden esetre feltöltöm,hátha hasznát veszed.

gaben

Üdv,

tud valaki forrást jégkorong 3D (.dwg, .dxf, .step, amit a Fusion megesz) letöltésére?

Csak fizetőseket találok, illetve olyat ami .obj fájl, de az nem az igazi.

köszi, Gábor

Devecz Miklós

Devecz Miklós

gaben

Köszi Miklós, átnézem őket. [#eljen]

Szalai György

[#t170p3814#]

Megrajzoltam vektorosba, mert tetszik.
Hátha valakinek lesz kedve nyomtatni, próbálgatni.

A tárban.

gaben

Sziasztok,

keresek 3D (.dwg, .dxf, step) fájlokat az alábbi képeken szereplő Steyr Mannlicher tárfenék / sátorvas csigatárhoz Magnum kaliberhez.
Persze ha nem marad más, akkor megpróbálom lemodellezni a sajátomat, de ennyi időm valószínűleg sosem lesz.

köszi, Gábor

gaben

Ezt megtaláltam köszi, ha nem lesz más, akkor megveszem, 20$ nem vészes egy ilyen bonyolult alkatrészért.

000000000

Keresek olyan budapesti vagy bp. környéki felhasználót:
1. Aki a lézer CNC vagy 3D nyomtató vagy akármilyen más CNC gépének a G kódjainak végrehajtásához Arduino xx verziót vagy valamilyen más USB conrollert használ, és ezen a step jel hozzáférhető, kivezethető.

2. És akit érdekel az a bemérés, teszt, hogy a kiadott stepjel amivel működteti a gépét az mennyire jó minőségű.

Magánlevélben várnék jelentkezőt.

Dezső

Sziasztok!
Ilyen, vagy nagyon hasonló, köralku csodarosszvas STL reliefet keresek. Vásárlás, letöltés minden megoldás érdekel.
Köszönettel.
Dezső

vadember

Inkább valami olyat keress amin nem úgy néz ki mintha elütötte volna egy kamion![#kacsint]

dtb

Igen, nekem is ez volt az első benyomásom, csak nem akartam megbántani... de jót nevettem a hozzászólásodon... Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ez inkább ló fej, mint rosszvas...

dtb

...de komolyra fordítva, mintha a hobbycncart.com oldalon találkoztam volna a csodarosszvassal...
http://hobbycncart.com/photo/hobby_cnc/3d_reliefek/7