Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

ORCA17

Ha valakinek ingerenciája támad kifarigcsálni ezt az órát, privátban jelezze.
Méretek: 482x330x19 mm.
Szoftver igény: Aspire3, .crv3D

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

2rjw3gfi5

Ezt a gyűjteményt már mindenki ismerte, én meg csak most találtam rá?   :)
free vectors

Dezső

Szervusztok.

Volna valakinek egyszerű 4tengelyes (X,Y,Z meg forgató) marógép kipróbálására alkalmas G-code vagy link ahol 3D STL-t
G-code konvertálható?

Köszönöm!

Miki2

A SolidCam gond nélkül megcsinálja.

2nbj3n5m

T. Cim.
Légyszives küldjél egy cimet. Köldök egy 50mm-es hengerre egy gavírozható munkát.
Egy sodrofára.
Janko

Miki2

Igaz, ez nem relief marás, de itt is mozog egyszerre 3 tengely.
Az X csak arréb lép, majd újra a 3 tengely, míg körbe ér.
https://youtu.be/7gyetHhdBic

Dezső

Köszönöm!
Vége felé tart a gépem ráncfelvárása és ráadásul kapót egy forgatót is. Kipróbálni szeretném, hogy sikerül összehangolnom az új vezérlőt a régi három tengelyt meg a forgatóval.

motion

Sziasztok.

Valaki régebben csinált itt lézerrel kocka fogaskerekes gyerekjátékot.
Nem tudná átdobni a rajzát nekem? Nem találok sehol ilyet. Egy matatófalra szeretném rakni.

Köszönöm előre is.

Devecz Miklós

motion

Köszi mindkettőtöknek.

motion

Na, néztem tegnap ezt a szoftvert és tényleg jó, csak a hiányzó licenc miatt semmit nem lehet menteni.
Nyilván ezért az egy gyerekjátékért nem fogom megvenni, úgyhogy ezzel sajnos nem vagyok előrébb.

Nincs valakinek 3-4 valamilyen non-circular fogaskerékből álló vektoros rajza?

motion

Na ez lesz a tuti. :-)
Látod, pedig én is találkoztam ezzel pár hónapja, most meg az istenért nem találtam...

Köszi

robokacsa

nincs valakinek egy hasonló?
holnapra kellene, egy corel vagy dxf file.