Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Máá, megint bajom van a qurva letöltéssel.[#csodalk][#zavart2]

Mámeg a Z nem jön le. Tudnátok segíteni.[#nyes][#nyes][#nyes]

Húú, basszus, de sok jó cucc.[#taps][#taps][#taps][#worship]

De, ettől még fontosabb. Végre megtanultam az ÁBC-t. [#nyes][#nevetes1][#worship][#wave]

gabdgzj8f

gabdgzj8f

Itt még meg is hallgathatod hogyan kell kiejteni (nem a poharat a kezedből), hanem a betűket.
Örülök ha segíthettem [#nyes][#nyes][#nyes]

ABC

gabdgzj8f

Csak a jókedv ne vesszen el [#felkialtas]

gabdgzj8f

Vytas Tirli barátom jóvoltábol, tessék nektek gekkó.

Gekkó

gabdgzj8f

Ezt pedig Igor Erchkov küldi sok szeretettel.

Kalóz_STL

9atrrf4ug

Üdv.A totál commenderben csomagolnám ki, de azt irja, hiba van a filében.Rosszul csinálok valamit?A kalózt letöltöttem, holnap már marom is a fiamnak karácsonyi ajándéknak.Köszönöm.

TomDog

Szia

Ezt a kalózt meglehet csinálni az ebayon kapható gépekkel
például ezzel 4Axis CNC Router Engraver 3040T Engraving Milling Drilling Machine 400W ?

Üdv

RJancsi

Persze hogy meg. Mivel stl (vektoros) fájl, akkora méretre kicsinyíted/nagyítod amekkora a géped alá elfér. A gép merevsége és a marómotor (na meg az alapanyag) határozza meg, hogy mekkora fogásokkal és előtolással tudod kifaragni.

TomDog

3d730xvev

Sziasztok!

Magyarország megyetérképet vektorosan tud valaki?

thayscj6c

Hali!
Én tudok.[#wave]

3d730xvev

Szuper!
És hogy kaphatom meg?

3d730xvev

Nagyon köszönöm TakiDekor!
Tökéletes számomra :)

3z4pi4rei

Sziasztok!

Volna mód arra, hogy valamilyen program által úgy vektorizálni ezt a képet, hogy 2 vonalat hozzon létre?
Elkezdtem manuálisan átrajzolni és természetesen ahol a négyzetek a sarkoknál összeérnek - fekete-fehér - ott a gravír program meggárgyul...

Köszi, üdv:

Fishi