Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Én, egyik ámulatból a másikba esek! Ezt a rengeteg anyagot, amit felraktál már én évek alatt se tudnám összeszedni, megrajzolni. [#taps][#taps][#taps]

Olyan választékos készlethez juttatsz bennünket, ami nélküled biztosan nem lenne.[#eljen][#eljen][#eljen]

A fórum fennállásának 14 éve alatt talán 4-5 tag juttatott bennünket hasonló mennyiségű 2-3D mintákhoz.
Neveket most azért nem sorolnék, mert nem jut eszembe mindenkinek a neve. De, a tiszteletet, köszönetet, mindannyian megérdemlik.[#eljen][#eljen][#eljen]

Minden tiszteletem neked és nekik is.[#eljen][#wave]
KÖSZÖNÖM![#taps]

gabdgzj8f

Nagyon szívesen.

Ha van, akkor miért ne osztanám. Most készülök egy kis meglepivel, de ez titok [#nyes]

guliver83

[#eljen][#eljen][#eljen]

gabdgzj8f

gabdgzj8f

Azosztigen [#vigyor5] [#eljen][#eljen][#eljen]

guliver83

Táska egy kicsit átalakítva :)

gabdgzj8f

smalla

Sziasztok,

valaki tudna nekem küldeni egy példa gkódot 4 tengelyre. 4. tengely forgató (XYZA). Max kb 60-80mm átmérő és ugyanilyen hosszra. Nem tudom mivel tudnék hirtelen kódot generálni, de kipróbálnám a forgatót, amit most szereltem fel.

Köszi

2am4nwzib

4. tengely forgató (XYZA)= 4tengely szimultan  Y=nem nulla ??
milyen posztproceszorra ????? (Fanuc,Fagor,Hurco......stb)

gabdgzj8f

gabdgzj8f

Aki követi fórum ezen részét, az olvashatta, hogy egy kis meglepi lesz.

A meglepi, egy Kb. 16.000 fájlból álló összeállítás, betürendbe szedve.

De azért van egy kis csavar benne [#nyes]

Nem Orosz, mint megszokhattátok.

Betűrendbe van szedve az igaz, de Spanyol nyelven.(első gyüjteményem), és hogy még egy kicsit szemetebb legyek, nem az álltalam átnevezett fájlokat, hanem a nyers fájlokat kapjátok meg.Tehát ha valakinek kell valami, akkor kénytelen megnyitni,hacsak nem beszél Spanyol.

Minden RAR-ban van tömörítve.Ha valami gond lenne, akkor tudod hova kell írni.

Hát akkor mindenkinek kellemes böngészést [#eljen]

10.000+_A

gabdgzj8f