Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

gabdgzj8f

Jön lassan a Halló Vén :)

Halló Vén

gabdgzj8f

Egy falióra rókával.

Róka falióra _CDR

gabdgzj8f

Orosz barátinktól sok szeretettel egy LADA

Lada

gabdgzj8f

Bocs a kép lemaradt.

svejk

Ez a kereklámpás kockalada? :)

gabdgzj8f

Nem ! Ez a TESLADA !

ra8nsmk6w

Kiváncsi lennék a töltő kábelre, úgy életvédelmileg[#eplus2]

gabdgzj8f

Oroszoknál ? Életvédelem ? [#nyes]

RJancsi

Még az is lehet, hogy egy inverter lakik a csomagtartóban, és tényleg "bentről" jön ki a 230V. De igényesebb lett volna egy fedeles aljzatot odahekkelni...

gabdgzj8f

какая инвертный ?

Milyen invertálható ?

Ott ? És Akkor ?

ra8nsmk6w

Ebben biztos voltam, de én csak a teslára gondoltam. Ott meg befelé kellene a nafta.

gabdgzj8f

Befele 220, kifele vodka. Avagy fordítva :)

ra8nsmk6w

Ezt a Ladát én Amerikában városról városra mutogatnám szerintem egy év alatt hozna egy Teslát.

ra8nsmk6w

Természetesen a Te ötletedet is felhasználnám a vodkával[#taps]

robokacsa

üdv
nagy örömmel vágtam neki az első fényképen lévő adventi naptár elkészítésének, de amikor kivágtam az összes alkatrészt akkor derült ki, hogy a rajz nem stimmel.
a fiókokat nem lehet összeállítani az alkatrészekből[#nemtudom].
és a másik kis észrevétel, hogy rengeteg anyag elpazarlódik a fiókok helyének kivágásakor, ide pár oldalt be lehet simán rakosgatni.
holnap újra nekiugrok ma már befejeztem