Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

2rjw3gfi5

Nem tisztességes, de működőképes technológia... Már amennyire tudom kezelni a programokat...

Irfanview-el kiszedem a vízjelet, majd Aspire-vel import BMP, és Trace Bitmap, a csúszkákkal beállítom a legszebb rajzolatot, Save, és a kijelölt mentése dxf-be...

Ha ez segít, én pl. így csinálok képből vectort, tudom nem teljesen tisztességes, de ezzel még együtt tudok élni.. :)))

többi megjegyzésemet a jogról, és a használatáról töröltem...

2rjw3gfi5

c2nsu773m

robokacsa

nekem olyan nincs.....[#hamm]

robokacsa

corelbe esetleg? dxf ??

c2nsu773m

c2nsu773m

Menj már be a tárhelyemre "TTamás" ott lesz!

robokacsa

gabdgzj8f

gabdgzj8f

000000000

Elkészíteném ezt a táskát, de nem tudom megnyitni Corelben.

Nektek megnyílik?
Valaki átküldené dxf .ben?
Köszi, ha segítesz.

000000000

Köszönöm, már ne küldjetek.
Több fórumtárs is elküldte a dxf -et.
Köszönöm nekik!

guliver83

Amit én küldtem azt néztem, hogy van mit rajta javítani, mert a program amivel átcsináltam sok fölösleges dolgokat tesz bele!

gabdgzj8f

Üdv az Uraknak !

CDR fájlok megnyitásához ajánlanám az INKSCAPE programot. Ingyenes, beszél magyar.

INKSCAPE

Lézer plugin a programhoz (svg-gcode)

Inkscape Laser Plug-In

Külömböző szövegformátumok plugin

Hershey Text: An Inkscape extension for engraving fonts

gabdgzj8f

Az elöbb lemaradt.

Ha megnyitod, az svg-t, akkor a programmal tudod menteni DXF-be is.

Amire figyelni mindíg, hogy ha megnyitod a programot, akkor px-ben adja a méreteket.Tehát Fájl - Dokumentumbeállítások, és ott beállítod a kívánt munkaterületet, a kívánt mértékegységgel.