Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszönöm, hogy ilyen érdeles dolgokkal megajándékozol minket!Időt, munkát rá áldozva. [#eljen] [#taps][#taps][#taps]

gabdgzj8f

Nagyon szívesen.
Ha tudjátok használni, akkor hajrá.

gabdgzj8f

Igaz nem vágni, égetni való, de hátha tudja valaki használni.

Köny

robokacsa

már kértem itt a fórumon egyszer kalocsai vektoros mintát, amire gugli barátunkat javasoltátok, ez eddig rendben is van, de ingyeneset sehol sem találok, egy mintát 10 dolcsiért meg kicsit sokallom. aki tud kérem segítsen, órát szeretnék belőle.

2rjw3gfi5

Tettem fel a tárhelyre 1 mintát, ha nem tetszik, adj meg egy BMP-t...
Kalocsai minta

2rjw3gfi5

robokacsa

itt 30 dollár/ hónap
bmp jpeg sincs, mert azt is 10 dollárért számolják

2rjw3gfi5

hümm.

Hol?

Nem találsz neked tetsző képet?

000000000

Kifényképezni se tudod?

robokacsa

a képet kifényképezni ki lehet, de tele van logo val a háttér.

robokacsa

ilyesmire gondoltam

c2nsu773m

2rjw3gfi5

Csak mentsd el másként, de lehetőleg fekete-fehérben, a színes képek nem lesznek szépek, mert nincs a minták között elválasztó sáv.

2rjw3gfi5

robokacsa