Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

gabdgzj8f

2am4nwzib

thayscj6c

Szia Karcsi!
Nincs mit megköszönni, ez csak természetes.[#wave]

robokacsa

valaki nem tudna kisegíteni egy nyuszis vektoros rajzzal?
de olyan nyuszis kellene, ami aranyos és kedves.
valami hasonló

RJancsi

Ezek nem vektorosak de nem nagy kunszt azt csinálni bármelyikből.

PSoft

Itt is van egy csomó, .eps formátumban.
Húsvéti válogatás, nézd át, hátha van köztük "aranyos,és kedves" nyuszi.:)

robokacsa

nekem az a legnagyobb gondom, hogy vektorizálás miatt szögletes, töredezett lesz a végeredmény.

gabdgzj8f

Ha már Húsvét, akko nyúúúúszíííí

Húsvét_05_DXF_PDF

gabdgzj8f

És hogy a pici csokitojást legyen mibe tenni

Húsvét_06_DXF_SVG

gabdgzj8f

RJancsi

Itt valami nem stimmel, a dxf fájlban nekem csak egy "törzs" és egy fül jelenik meg. Lehet, hogy másból is kettő kéne, nem álltam neki végigbogarászni.

gabdgzj8f

Szia

Nálam megnyílik.

sufnituning

Szia! ez a kutyus esetleg nincs meg dxf-ben?

RJancsi

Nem is azt írtam, hogy nem nyílik meg, hanem hogy hiányzik  több része. Az általad is beszúrt dxf fájlban 36 elem van, a pdf összeállítási fájlban meg 43. Azaz 7 db elem hiányzik. Hasonlítsd össze a kettőt!

gabdgzj8f