Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Ennek mintájára ki lehetne találni a "Picasso" ceruzát, aminek ára 18900Ft- lenne. Ez művészi rajzok készítésre lenne való, nem sima iskolai rajzolásra gyerekeknek, ami 100Ft/db... :)

yt36cm40d

hat igen , de elobb szabadalmaztasd le az otleted mielott valaki racuppan az otletre [#fogmosas]

yt36cm40d

Hello shopy !
Mi ujsag a gepeddel sikerult mar fenykepet nyomtatni vele ?
Udv

ewssp032s

Hello !
Sok időm sajnos nem volt vele probalkozni. elsonekifutésnak nem sikerult, szerintem a program  nagyon gagyi es ay nem ad ra lehetőséget, barmilzen beálitast adok neki.
A NewlySeal kifejezetten pecsét/bélyegző készitő, talan ayért nem megz a dolog. Talaltam egy céget amely 200 euro-ért feltesyi a Draw valtoyatot, de meg nem dontottem el, valószinüleg tovabbadom és veszek egy masikat amely már MoshiDraw -val erkezik.
Pecsétgummit graviroztam vele, igaz az álitólagos 57-50 mm -es fókusztávolság az csak 44 mm, legalábbis a gumi ezen a tavolsagon a legjobb. A sebességet is le kelett venni, mert ha nagy volt akor tulmelegitette a gumit és nem lehetett letisztitani.
Kozbejön mindég valami és nem tudok vele foglalkozni. Most épp átalakitom a lencsefejet és egy akvárium légpompat akarok bekotni, hogy fojamatosan fuja a gravirozandó felületett. Majd kiderül van e értelme.

c2nsu773m

Jó hogy van!
Jótanács add el gyorsan!
A MoshiDraw is rossz!!!!

ewssp032s

Mi a rossz rajta ? Olvastam, hogy lasú, csak azon megy amihez adjak. Nem is akarom másra csak azon menjen. Sajnos ez az árkategória csak Moshi vagy NewlyDraw softal van elatva.

yt36cm40d

szerintem meg kellene probalnod mach3 vezerlovel..

ewssp032s

A saját vezérlőjét próbáltam, sajnos meg sem pirulázta. Más módon komunikálhat, vagy egz jel hianyzik ami megnyitja a bemenetet.
Ha jól tudom van valami memóriája is, mert a gép atküldi az adatokat és még mindég graviroz utánna.
Nekem nem is igazán van szükségem foto gravirozásra, csak logók, szövegek és talan a pecsétgravirra.

ewssp032s

keszitettem egy prototipust, ha mukodik akor leesztergaltatom.

http://www.creatiipublicitare.ro/images/mixtet/Lezer9.jpg" border=0>

ewssp032s

egy golyostol vege, amit levagtam es egy fecskendoveget beleragasztottam, arra lesz radugva az akvariumpumpa csove.

yt36cm40d

Latom alakul :)

0i8bkxjf4

Valaki tud-e eladó lézer gravírozót?

yt36cm40d

Hello a boltban annyi van el is adjak :)  
Milyen arban ?
Mire kell ?
Mekkora meret ?
Neten korbe neztel mar ?
Udv

Kristály Árpád

Halihó!

Hív fel Tihanyi Robit!
Tel.: 20/530-03596

Üdv.: Árpi

ewssp032s

Haliho !

Sikerult ismet kicsit foglalkozni a geppel.
Bevalt a takolt fej, ezert elkisztitettem alubol. Mint latszik, hatalmas a kulombseg amikor levegobefujas is van

http://www.creatiipublicitare.ro/images/mixtet/lezerf1.jpg" border=0>

http://www.creatiipublicitare.ro/images/mixtet/lezerf2.jpg" border=0>