Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Ö használja csak néha énis mérek vele ha kell!
Ajánlotam csak ez a tipust precizitás miat bár ha analog kell persze?

svejk

Biztos igazad van, Te ebben utazol, de az én állításom hogy a korábbi Philips-ben is megtalálhatók ettől még igaz, és én a Philpsek kapcsán szembesültem a ténnyel :(

svejk

Mint írtam nem tudok nemet mondani:)
Kölcsön egy Goldstar OS-3020  -ast tudnék adni, de az egyik bemenete ki van akadva. Meg hát hogy jutna el hozzád?

svejk

Tudom hogy régi műszerek gyűjtése a fő csapásirányod, de hátha...
Keresek:  
Goldstar OS-3020 -hoz  térképet.
Philips PM 3214  -hez táptrafót.

hostya

Nem tudom mennyire rokonok...

Nekem van OS-8020R; ill. 9020G manual térképekkel.

Ha ez segítség akkor elküldöm.

svejk

Megköszönném, csak az egyik csatorna bemenete beteg.

hostya

OK.
mail ment...

besirkyjh

Ha megéri gyalog megyek Mekkába :)

Köszönöm a kölcsön masinát de tényleg megoldodni látszik a dolog .

Kitaláljuk hogy hogyan jut el hozzád az EMG .

000000000

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy ha van egy ilyen léptetőm:
Tekercsadatok:
Áram: 1.25A
Ellenállás:0.90Ohm
Feszültség: 1.1V
Induktivitás: 1.5mH
Kivezetések száma: 8
akkor ez TB6560-s vezérlővel mehet 24V-os tápról? mert azt értem hogy minél kisebb az induktivitás, annál több feszültségarányt visel el, csak azzal nem vagyok tisztában hogy mennyi is az a kisebb.

s7manbs8

Az simán mehet arról.

000000000

Rendben köszönöm. Még annyit hogy mivel 8 kivezetéses ezért ha párhuzamosan kötöm kaphat(na) 1,87A-t is?

s7manbs8

Ha az előző adat unipoláris bekötésre vonatkozott, akkor valami olyasmi lesz kb. aha

svejk

Mondjatok nekem olyan olcsó digitális átvitelre alkalmas optocsatolót mely nem fordít fázist!
Mint Pl. az http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.avagotech.com%2Fdocs%2FAV01-0193EN&ei=aaTeTcrRDc_LsgbqzMHiBQ&usg=AFQjCNHYQuf6J_mNcacdImABJ-rd062MYQ" TARGET=_fnew>ACPL-4800
Ebből vészesen fogy az anno nagyon olcsón beszerzett készletem, most meg alig kapni valahol:(
Nem kell 5MBaud, elég sokkal lassabb, lényeg hogy digitális kimenete legyen és ne fordítson fázist.

svejk

Hopsz, a TLP2200 jó lenne csak a lábait kell megkavarni.

Farkas Ádám