Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

etc77f5nr

Most esett le, hogy 15p és nem 25P. Azt hittem, hogy az LPT kiosztása kell. Bocsi :) De látom, hogy 15p. Éjszakás voltam, kicsit szétszórt.

000000000

Amugy is mint tudjuk...  nem er ra segiteni... penzert se ...

000000000

Okok.  Valoban pc nelkul szeretnem... pl érintő fogás cigipapirral... :)

etc77f5nr

off Békési elvtársank pedig: Bár ahhoz, h elgyere a debreceni talira úgy is gyáva vagy, de nagyon remélem, hogy valaki beveri a nagy pofádat :) Szívből kívánom, hogy verjék ki a maradék fogadat te hajléktalan senkiházi. Menj beszélgess a csótányaiddal azokat okítsd ki. Ha anynira nagyon okos vagy akkor meg javítsd ki a hibákat és ne a pofád járjon te agyoniskolázott. Sikerül megtalálnod mindenkit úgy látom. Lehet moderálni, lehet személyeskedésnek venni. De eltakarodhatnál már a francba. Amóta olvasom a faszságaidat, azóta egy építőjellegű hozzászólás nem volt benne. Ha annyira hibás lenne az amit linkeltem, akkor már kilenne javítva. Tudjuk, hogy te mindent jobban tudsz, de tőled még egy pozitív dolgot nem láttunk itt a fórumon, szóval jolenne elkussolni te tajparaszt. /off Többiektől elnézést, kicsit morcos vagyok ma.

000000000

Hagy már! ... !!!

s7manbs8

A cigi papír milyen vékony ? Mivel sajnos nem dohányzom, nem tudom, én sima papírlappal szoktam beállítani a 3D nyomtatónál, úgy, hogy az eleve 0.1 mm-eket lép lefele és mikor megszorul a papír, az jelenti a 0.0 Z pontomat, így jól szokott működni mindig.

000000000

Jo... arra mondom hogy ehhez jol johet a kezi  mozgatas...
ne kelljen mindenfele g-kod rajz... forditas sstb...
vagy lehet maradi vagyok... proxikartya.. telo... iriszkod... diakigazolvany... digitalis szemelyi...

000000000

000000000

A kép feltöltés nem megy még, a CNC kit adatai 4 dr. 3 Nm léptetömotor,4 dr.DQ 542 MA vezérlö,2 dr.36V táp és egy LTP(wantai). Valahonnan szeretném megtáplálni az LTP.

000000000

Ezert akartam a kezi mozgatast...  
de mar latom, senki se erti. Sajnalom. Bocsanat.

000000000

Az a dr mi akar lenni?

000000000

darab,bocsi roszul irtam

wm94bppdn

Az alumínium sörösdoboz eléggé pontosan 0,1 mm vastag. Nem olcsó, mer alegkisebb darabhoz is meg kell venni egy egész dobozzal, aztán ott áll az ember, hogy mit csináljon azzal a lével benne.

wm94bppdn

Jaj, most értettem meg, hogy nem 0,1 mm-t kell beállítanod, bocs. Akkor viszont nehogy vegyél sört!

000000000

AZt mar a sör  okoztA  :)