Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszönjük emese... [#taps][#taps][#taps]

svejk

Bocsi, de én a #16427-re írtam.
No de ugorjunk...

dezso74

Szia Technixx! Megosztottál egy három tengelyes vezérlőt, azt már megépítetted? Mert én is egy cnc marót tervezek és ahhoz keresek vezérlést. üdv.: dezső

000000000

Szia.
Nem építettem meg, elvileg vagy a piros, vagy a kék 3 tengelyes kínai vezérlő rajza.

etc77f5nr

Remelem, hogy ezen beirasod (ami szinten kurvara szakmai es segitokesz, mint a tobbi..) nem az altalam linkelt manualra szol. Ha esetleg megis akkor ***** ****** **************** ********* ide kepzelj amit akarsz. Ha nem nekem, akkor targytalan...

000000000

A hívőket nem lehet meggyőzni.
Talán, nem is szabad.
Maradjon meg mindenki a hiténél.
Kényelmesebb egy egyszerű butaság, mint egy bonyolultabb igazság.

000000000

Nem találom... hol van... "piros  vagy kék" mindenben megegyezik?

000000000

Más fórumon ezért már kirúgtak volna !

Tilos a hatályos jogszabályokba ütköző, kiemelten a jogvédett, valamint a mások személyiségi jogait, illetve vallási-, vagy politikai meggyőződését sértő tartalmak, továbbá az üzleti titkok közzététele.

[#wave][#wave][#wave]

000000000

Nagyon azért ne éld bele magad.
Szerintem kizárólag a léptetőmotorokkal kapcsolatos téveszmékről volt szó.

000000000

Na jó, feladtam!  
Elcserélem TB6560-V2,5 új vezérlőmet hasonló kékre.

000000000

Szerintem akik kicsit is gyanítják a léptetőmotor működését, tisztában vannak vele, hogy az említett iromány tévedéseket tartalmaz.
Gondolom, csak azért nem veti fel senki, mert nem szeretné megzavarni az állóvizet. Ő tudja, hogy nem helytállóak az állítások, másoknak meg ha jó, akkor jó úgy is.
Ettől sem tud szakmai lenni egy szakmainak szánt fórum, mert a kritika nem fér meg a szerzők képzelt önérzetével.
A tudatlanok rögtön farkast kiáltanak, mert belőlük van több, így a hangjuk is nagyobb.

000000000

Kinek hova ?  
Válasz gombot használd !

svejk

Én úgy emlékszem 2-3 éve írtam róla az elektronika topicban, amikor játszottam a kék és piros vezérlővel.

000000000

Szia, neked biztosan nem jelentene problémát a megoldás ugye?
http://www.imgserv.com/images/2015/04/18/18TRY.jpg" border=0>

000000000

Ez valahogy elkerülhette a figyelmet. Szívesen elolvasnám, ha adnál egy linket, vagy valami közelebbi infót.