Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Egyébként engem csak mint egy dolog érdekel... se fejleszteni se..se... akarok... majd...
De, hogy olvasgatom a német és angol fórumot... szép kis kapcsolatokat vélek felfedezni...
1. Uli írja nála semmi csak chip ... jó esteleg quartz... tényleg az is sörért... se panel, se szett, se komplett...
2. Uli kétféle panelt azért "fémjelez":
Egyiket európában a német fórumon (hűtoborda a nyákon) és osztogat egy mailt... honnét:) A másikat (ezt: #3368) meg a CNCzone.com-on finoman élteti...
Szakadjak meg ha nincs ezen a két panelen "jogdíja" ... [#nyes]

Arra kényesen ügyel, hogy ez csak egy chip és mindenki arra használja amire akarja... és hogy support ebből kifolyólag (logikus) nincs... mert mihez is lenne? Nem vezérlő ez! Ezt nem szabad elfejteni!

e3h0cv4ph

Sziasztok.
Én vállalnák UHU szervó panelgyártást (a saját fotóeljárásos technológiámmal) mondjuk vezérlő IC-ért cserébe (ha valakinek van mondjuk a fiókjába, amit nem tud becsukni), és tényleg még mindíg egy sörért adja?
Nekem csak egy-két darab kéne, csak tesztelni akarom (én is).
Ha valakinek kell panel írjon, nem pénzért csinálom, megegyezünk!
Egyébként a panelt hol lehet megtekinteni?
Üdv:TT

bmejdz9nu

Hány sör egy panel? ::: [#kacsint] legyünk stilszerűek: milyen pálinka?

Egyébként a verziószámmal nem változott a panel?

Kristály Árpád

Hallihó!
A sőr csak álca....

bmejdz9nu

Olcsón adja... neked mennyiért adta? Mennyi lehet az alapanyag? Írja, hogy 15mp a programozás...
6000x sörpénz = millók persze... erre mondják jól csinálja... de ahogy elnéztem a német fórumon a dolgait... nem a pénzért csinálja... az tuti.
Pl. közzétette országok szerinti bontásba hova mennyit küldött... és szomorú volt mert az Oroszok még egyet sem rendeltek... tehát élvezi... 40-50 ország van a listáján... persze 70-80% német nyelvterületen...

svejk

300 Ft a proci...
Az oroszok meg jobbat/ügyesebben csinálnak...
Na nehogymán' pont a németektől vegyenek...:) :)

bmejdz9nu

Akkor kaszál! kb. 3000Ft-ért adja... 6000x2500= Egy jobb E-osztályos Merci... [#vigyor2]
Naja... Az orosz fórumokon is körül kellene nézni! De nem tudok oroszul! [#rinya]... meg a berögződés... Ruszki holmi...?
Pedíg nyomathatják a hobbyt mert szerszámokat többször küldtem Oroszországba... is.

000000000

Ez a dolog erősen rezgeti a lecet![#ejnye1]

Kristály Árpád

[#circling][#finom][#wave][#szomoru1][#worship]

bmejdz9nu

Tanulok majd oroszul... A kínai után.... [#smile]

e3h0cv4ph

Ja bocs. Erre nem is gondoltam. (akkor stornó) töröljétek!

Motoros

Az oroszok most a vezérlőkkel nem tudom hol tartanak, de a kb 15 évvel ezelőtti szervo motorjuk így nézett ki. Tárcsaszervó négy szénkefével 1100W, 3.5 Nm 110V 3000 min-1.
Ez a motor még ma is megállja a helyét ha kap egy új vezérlőt.  Az eredeti vezérlő egy fél ruhásszekrénnyi méretű, nem volt hosszú életű..azóta kézzel tekerem a marót. A temgelyén nem enkóder van hanem egy tahógenerátor mivel csak az előtolást adta.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Misimuvek/oroservo.JPG" border=0>

Motoros

Az oroszok most a vezérlőkkel nem tudom hol tartanak, de a kb 15 évvel ezelőtti szervo motorjuk így nézett ki. Tárcsaszervó négy szénkefével 1100W, 3.5 Nm 110V 3000 min-1.
Ez a motor még ma is megállja a helyét ha kap egy új vezérlőt.  Az eredeti vezérlő egy fél ruhásszekrénnyi méretű, nem volt hosszú életű..azóta kézzel tekerem a marót. A temgelyén nem enkóder van hanem egy tahógenerátor mivel csak az előtolást adta.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Misimuvek/oroservo.JPG" border=0>

bmejdz9nu

Baba... majd életre keltjük - nem gond. Persze encoderrel... A német vezérlő biztos kompatibilis az orosz motorhoz .... [#nyes]

Motoros

Kösz de már megvan a megoldás Tibor45 segít szóra bírni.