Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

dg8n4i8x

Hát ez milyen nyelven van??? Nekem csak kis kockák vannak a @ előtt és uán... Semilyen kódolással nem jó...

bmejdz9nu

Hát ez a baj! Nincs a gépeden a kínai karakterek telepítve! Így nem fogsz megtanulni kínaiul és nem tudsz rendelni! ... [#vigyor] mail ment...

HJózsi

EU-n kívülről vagy 5K HUF sztem ...

HJózsi

De elég jó ahogy nézem ...  A bagoly 120V-ot és 35A-t is bevállal, nagy mocihoz talán nincs is más megoldás ... (?)

bmejdz9nu

Megéri mert igencsak spéci... kétoldalas, lukgalvanizált, felíratozott... stb.
Sőt ez jobb mint az "Európai verzió" (fejlettebb és szebb) mert pl. a FET-ek nem a panelon - Euro hűtőbordához - hanem a panel szélén... azaz bármilyen hűtőbordára ok. stb...

HJózsi

Péter! Te melyik kínai nyevjárást telepítetted? A 2000 vagy az 5000 karakterest? [#wow1] Nem lassítja nagyon a géped ? ... [#mf1]

bmejdz9nu

Hát igen... Ezaz a pont ahol "egyedülálló" ... azaz nincs más... Ha jól tudom.

bmejdz9nu

Simple... Mandarin... Tradicionális? Nem tudom már... de mind jó... :)

HJózsi

Én a graepfruittal próbáltam, az nem volt jó .... [#eplus2]

000000000

Magahoz az IC-khez hogyan lehet hozzajutni? Meg mindig csere alapon megy?

HJózsi

Na, tölthetem le az MS-től ... asszem külön szerveren van a kínai ...

bmejdz9nu

HJózsi

dg8n4i8x

Hát a baj az, hogy van Chinise Simplified és Traditional is... [#fejvakaras] Pedig el akartam olvasni... [#rinya]