Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

DC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:16

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Pedig ezen az oldalon vannak a legjobb szervós infók... Meg kellene tanulnod... :) Ilyen lett a világ :)[#wink] ::: Ha-i, Ha-i szervónak híják UHU-t...

bmejdz9nu

ULI "bácsi" eddíg 24 chip-et cserélt sörért magyarországra...(saját bevallása szerint, nyilvános adat)... én 12 db chipről tudok ami a fiókban van már régen... talán még senki a 24 chipből egyet sem csinált meg... Ez érdekes... A legtöbben a "panelhiány" miatt...
Érdekes, hogy a peneleket "gyakorlatilag" kínában csinálják... nem másolták... újat terveztek.

Egyújabbgépépítő

Én is cseréltem ULI-val, Jobban mondva a sört már megkapta, a csipeket még nem küldte. Viszont én ithon gyártatok nyákot. Több ok miatt újra rajzolom. Ha valakit érdekel beszálhat a gyártatásba.(több olcsóbb)

dg8n4i8x

Lassan begorombulok és megcsinálom... :) Csak ez nekem egy távolabbi projekthez kéne... A nyákot már kinyomtattam vasalásra... :)

Egyújabbgépépítő

Elnézést a helyesírásért, még csak most eszmélek. Tegnap kissé több bor fogyott.

bmejdz9nu

Ezt a panel sokszorosan bevált már... a CNZone.com... A másik kontinensen ez a standart (már)...
Persze ez/az a szép benne, hogy a gyűjteményemben nekem is van már vagy 10 féle... :) Dehát ez egy "csináld magad mozgalom" és nem vezérlő...

Linkeld be a nyáktervet... lehet, hogy az a legjobb!

Egyújabbgépépítő

Nem a legjobbra pályázom. Egyszerűen csak arról van szó hogy én szeretném kipróbálni az ELM nyitott forráskódú verzióját. A nyákot úgy készitem hogy ELM és UHU kompatibilis legyen, elég kicsi az eltérés a kettő között.  
Úgy tervezem hogy galyra vágok legalább egy EC szervót.

bmejdz9nu

Na az még jobb! De ha akarsz társakat a nyákhoz... mutanod kellene valami "kézzel foghatót".... ezzel egyetértesz?
(EC = Nem lesz nehéz :)

Egyújabbgépépítő

Amint meg van a nyákterv közzéteszem. Nem titkos. Remélem néhány nap alatt végzek vele.

bmejdz9nu

bmejdz9nu

Egyébként olvastam a német forumon (vagy a cnczone?), hogy annno ULI is az ELM-ből indult... persze most már v3.0-ás az aktuális...  
A beállító szoftver is finomodott... (ugyebár több éve fejlesztegeti)
Az érdekes, hogy UHU-ra azt mondják 4x-es... persze ezt hiszem ha látom a valóságban...
És azt is írták, hogy az ELM úgy ahogy van nem (teljesen) jó... valamit csináni kell vele... de nem árulták el... :)

Egyújabbgépépítő

Kristály Árpád

Kristály Árpád

Aprópó...Péter!
Nem tudom becsukni a fiókot.....
Üdv.: Árpi

bmejdz9nu

Te vagy a "Hubert Uli Magyarország Kft"? ... [#wow1]