Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

ArtCam & Relief marás

Indította gaben, 2025 február 03, 18:10

Előző téma - Következő téma

robokacsa

a segítő szándékot azért köszi fekete mamba, meg az oldalakat is.

000000000

meg tudod probáld expolerbe!
valamiért firefox meg operába nem indul el a videó nem tudom miért hisz fent van a flash player is....

000000000

html inditja az swf videot de igy is jo.....:)
expolerbe müxik minden...[#fejvakaras]

000000000

még az artcam is ismeri az "ai" vecor import
[#felkialtas]
2.5Dre a csoda fegyverek..artcam ..corel...vectric
[#ravasz1]

s7manbs8

Egyszerű feliratozásra melyik nagyon egyszerű free progi lenne jó, ami sima vonalas, vektor betűket tud és a bemenő szöveget egy adott lapra le tudom rakni és belegravírozná ?

000000000

és még legyen bene mach3 post is hát free nehéz lesz ilyen gondolom mindent egy progiba lene kedved meg csinálni......akor cut2d!:)

000000000

klassz ez a kis oktatofilm,de olyan gyorsan megy hogy nem lehet kovetni,lassitani vagy megallitani sem tudom.Nem lehetne letolthetove tenni?

kua93zk4w

Mozzila firefox -hoz download helper kiegészítő leszedi.Ezen kívül minden videómegosztóról le tud tölteni, és más egyéb helyekről is videó és kép fájlokat.

kisinas

A "Linkek" topic  #1310-esben megadott magyar nyelvű (is) letöltővel két kattintás az egész.  

000000000

igy már kezelhetöb....
http://cnctar.hobbycnc.hu/mambablack2009/vegyes/cw_ac_ai.zip" TARGET=_fnew><<<<cw_ac_ai_avi>>>>>
[#papakacsint]
video végén a szerszám paraméterezés elirtam...
nem az átmérö csak a szerszám neve változot meg.. az rossz a videon de már igy marad!

robokacsa

mamba tényleg okés az oktató videó. és kösz hogy felhívtad a figyelmem arra, hogy az AC importálni képes az AI vektoros ábrákat, nekem ennyi bőven elég, mással nem akarom nézegetni.de lehet hogy még keveset tudok.....[#nemtudom]

robokacsa

azt még hozzá kell tennem, kipróbáltam AC vel importálni az AI grafikákat, sajna az én AC verziómmal persze hogy nem lehet, de persze benn van hogy lehet, de mégse csinálja, utálom a számítógépeeeeeet. marad a corel es megoldás, az legalább megy [#szomoru1]

000000000

most hogy adot ez  ai kiterjeszésü példa is enek is van külön konvertálo része a corelbe és az artcamba is ezeknek a külön plugin motoroknak is van verzio kompatibilitásuk sokszor ezek eltének és it kezdodnek a gondok hogy meg sem nyitja az egyike a másikét is de ez más kiterjesztésnél is elö fordulhat ugyan igy!

robokacsa

mamba, az ilyen laikus , mint én, aki csak töredékét ért a számítógéphez, mint pl te, az tud valamit kezdeni ezzel a kompatibilitás problémával? , vagy ezeket a plugin motorokat, lehet csereberélni ???? , vagy próbálkozzak más verziójú AC vel?
mondjuk, ha ez utóbbit javaslod, elárulod, hogy a tiéd milyen verziólyú , és honnan lehet azt megszerezni, privát is szívesen venném a segítséged. bár miután megmutattad, hogy korellal is működik, úgy is jó.....ló nincs, jó a szamár is......[#integet2]

robokacsa

nincs valakinek elfekvőben egy magyar címer relief??? égig magasztalnám a felajánlót.2008 as artcam om van.