Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

AC szervó motoros vezérlés

Indította gaben, 2025 február 03, 18:08

Előző téma - Következő téma

guliver83

Én ott voltam és adtam egy pár dolgot neked javítani, de már én sem emlékszem rá! Nem tudod mi lehetett az? [#taps][#nevetes1]

z2a2u8wf

mennyi a beszerzési ára? külön is eladod őket vagy csak egyben?
egy vezér egy mocival érdekelne.

svejk

Az a rész kijavítva, de ez egy SGDH vezérlő és SGDM vezérlő panel van benne!!???
Ki tököm cserélte el, feleslegesen dolgoztam vele. [#boxer]

Kristály Árpád

Árat légyszíves!

Árpád

svejk

bundyland

Szia !

N, kiprobáltam amit mondtál. Összekötöttem egy 200W-os HC-KFS23BK szervo-t
egy MR-J2S-40A 400W-os meghajtóval. Hát ezek is megbeszélik az encoderrel hogy milyen motor is van rákötve csak éppen nekem nem kedvezően.

"AL-1A Wrong combination of servo amplifier and servo motor"

Tehát a mitsunál nem keverhető a motor meg a meghajtó. Azért köszi az ötletet így legalább nem agyalok rajta, csak 400W-os meghajtót sokkal olcsobban tudok mint 200W-ost azért próbálkoztam.

zoli0302

Még nem, várom a programozó-paraméterező panelt.
A leírásából kiderült, hogy az alaphelyzetben csak az analóg sebességszervó bemenet él így hiába küzdöttem vele vele.

cc7nypid

Sziasztok, csak egyben adnám el, igen sok cucc jött össze évek alatt, már beszéltem itt valakivel, sokalja, = inkább megcsinálom, még küzdök vele egy darabig !

000000000

Sziasztok!  
Hozzájutottam 3db Omron R88D-UA04H típusú szervó vezérlőhöz, hozzá való motorokkal együtt. Kérdésem, foglalkozott-e már valaki közületek ennek a step/dir rendszerű meghajtásával? Megoldható-e egyáltalán? Gyári adatlapot átolvastam, kicsit elvesztettem a fonalat...  

Bármilyen segítség jól jönne.  

Köszönöm! Üdv, Gabi

000000000

Eddig volt szerencsém pár gyártó termékeihez, de nem véletlen a Yaskawa jött be.

Révész Richárd

Na erre voltam kíváncsi, hogy van e hozzá kártya.
A szoftver megvan?
Elég sok mindent be kell állítani benne.
Kb 2 éve csináltam 6db-ot.

bznc93pf5

ha még nem boldogultál akkor keress meg, nekem van mindenem.

svejk

Csak analóg bemenete van.
Külső step/dir-analóg átalakítóval üzembe helyezhető, de szerintem nem rentábilis.

bundyland

Hát most már mindegy, jó áron jutottam a Mitsu-khoz ezért nem cserélem le az 5 és fél szettemet. Akkor inkább keresek 200W-os meghajtót.

svejk

Használ, vagy van valakinek http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/pana%20006.jpg" TARGET=_fnew>ilyen Panasonic MSD konfigurációja a Csizin kívül??
Lenne egy-két kérdésem.