Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Aknai Gábor gépe

Indította gaben, 2025 január 13, 13:14

Előző téma - Következő téma

gaben

Nincs rá szükség, mert a műhely ezen oldala 3m-el a föld alatt van és emögött nincs semmi. ;)
A szekrény hátfala nyitott, tud szellőzni, amennyi hőt termel ez a kis nyamvadt motor, annyit eldisszipál a falon keresztül is.

PSoft

IdézPersze lehet, csak az alvóhelye lesz ott a kompresszornak.

Az is lehet, Gábor még fiatal, kiemeli, beemeli, pikk-pakk! :)

Bicska

Ha jól látom, ez nem az a verzió, amikor az ember talált hulladék anyagból összeüt valamit [#nyes][#nyes] Szuperül néz ki![#eljen]

gaben

Köszi, :)

nem azért dolgozom annyit, hogy aztán valami lomis cuccot vigyek a műhelybe. Illetve eddig Apósomék régi bútorai voltak befogva ilyen célra, de ezek hosszútávon nem felelnek meg számomra, így ez a rész is áttervezésre, majd átépítésre kerül.

Szalai György

Kár, hogy a fát nem lehet hegeszteni. Hurkapálcával. [#vigyor2]

jani300

Lehet azért ragasztják ?  :)
Minden vacak hulladékból szép táblák lesznek :)

PSoft

Idéz...hogy aztán valami lomis cuccot vigyek a műhelybe.
[#ejnye1]

Most...sértve érzem ám magam! [#vigyor2]

gaben

Ugyan, csak magamra gondoltam, nem volt ebben semmi sértő. ;) [#wave]

PSoft

Én se annak vettem. [#kacsint]
Jó kis faccca [#eljen] LOMIS hűtőfolyadék mágnesszelepek... [#nyes] [#wave]

gaben

Jajj, hát nem az ilyen kincsekre gondoltam ám. Azóta is kifogástalanul teszi a dolgát, mint a léptetőmotor adapter is. [#worship]

Régebben én is mindenféle cuccot hoztam haza a MÉH telepről, az első csiszagépemet is nagyrészt abból építettem.

PSoft

Kiabálj, ha mégse.
Van még hat-nyolc belőle. :)

gaben

Rendben, köszönöm előre is! [#eljen]
Lassan mennem kell hozzád, mert a szintezők még mindig nálam vannak. [#vigyor]

PSoft

Most hogy mondod...
Tulajdonképpen, azok is...lomis cuccok. [#nevetes1]

gaben

D.Laci

Gábor, hogy én is szíjam a véred.... :)

Attól a széktől a lomiban is jobbat kapni :)