Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

gaben

Nem semmi munka, grat! [#eljen]

Szalai György

Az a Lotz Vili azért tudott kompon állni.
(De a láncok, az szerintem is az eredeti mű meggyalázása.)

sufnituning

Nekem meg a lánc teccik a legjobban![#zavart2]

sufnituning

Vártam egy kis hőzöngést az alábbi megjegyzésemre, de nem jött[#wilting]
Mindenesetre gyönyörűet alkottál![#eljen]
A lánc nem rontja el.
Szép[#eljen][#eljen][#eljen]

D.Laci

IdézDe a láncok, az szerintem is az eredeti mű meggyalázása
Ha jól emlékszem a koronán már a kezdetektől megtalálhatóak a láncok, így csak javítva lett a hiba.

RJancsi

Igen. Úgy "bekomponált" Höflich Toncsinak, hogy a gyerekük (valami Károly nevű) már egész jókat alkotott... [#nyes]

Rabb Ferenc

A láncok a Szent Korona részei mind a mai napig. Egyes régebbi ábrázolásokon rajta is vannak. Az, hogy macerás lett volna mozaikból kirakni - legyen az alkotó baja.

Szerintem a "meggyalázás" kifejezést ezért túl erősnek tartom...

kbsnemh57

3.5w kékkel, nem volt gyors menet....

yngzzfg0z

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat. A faragási modell több komponensből áll, az angyalokat először ruha nélkül terveztem meg és a ruházat a pajzs a korona és a láncok is külön-külön alakíthatóak... Láncok nélkül is el fogom készíteni a faragást.

xt79ipd3

yngzzfg0z

A címer mérete 720x660x45mm, anyaga kőrisfa.

sufnituning

Szép ez is. Azon gondolkodom, milyen lenne ez ha festve lenne színesre, biztos szép lenne úgy is.
Egyébként ezt is ruha nélkül tervezted? Bár az ilyen részletek nem tartoznak ránk.[#nevetes1]

RJancsi

Privátban megsúgta, hogy cnchuszár könyvtárából származik a mű. Sajnos nem találom. [#wilting]

sufnituning

Nézd meg a K betűsöknél!
Szerintem ott lesz.

Devecz Miklós