Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

yngzzfg0z

Köszönöm szépen!
Ha Tatabányán jársz szívesen látlak!

yngzzfg0z

3D szkennerrel digitalizálok. Elég rossz felbontasú, ezért igyekszem minél nagyobb méretben elkészíteni a modelleket.

000000000

Köszönöm!
Egyszer tényleg elfogadom az invitálásod.[#taps]

morvfer7

Nagyon szuper! Egy új feliratkozód van!  :)

9j6fm65vv

Szia! Csak gratulálni tudok,nagyon szép munka!! Viszont a videó címét átírnám....az új cím: Motivációs videó kezdő CNC-seknek.....[#finom][#law] Sok sikert a jövőben is!!![#integet2]

sanyi84

Ha az asszony klopfoló felújítást kér... Nulla cam, csak a Fagor 800 mgi beépített grafikus helppel agyontámogatott ciklusa.

jr3zkwveg

thayscj6c

PITU

kbsnemh57

vadember

Az hiszem, alávágásnak hívják a nyomdászok azt amikor két betűt közelíteni kell egymáshoz, hogy ne külön álló szónak látszódjanak egyes szavak.
Ezen a képen a "j" és "f" betű okozza ezt a hibát. Ezért néznek ki hibásnak az - akarja , hajtott, tudjuk, Állj, kapjon, majd és a felsegíted szavak.
A nyomdai tördelő programok lehetővé teszik ezt a javítást, hogy a szövegkép egységes legyen.

A szöveg minden esetre teli találat.

kbsnemh57

Igen én is érzékeltem a hibát. Egy barátom kérte a betűtipust mondtam neki de az asszonya nem tágított [#wilting]. Az aspire-be meg nem volt időm összébb húzgálni a betűket. Köszönöm az észrevételt.

PITU

fjaeg5use

zozo

Húúúú, -ennek a véfakasnak meg csuog a nyála :)