Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Tibcsi

s2k5ycubj

Varga Ferenc

Nagyon jó.
A rajzát el lehet kérni?

PSoft

Tervbe volt véve,de...megelőztél!:(

Nagyon klassz lett!
[#eljen][#wave]

PSoft

PSoft

Tényleg jó(jobb)lett!
[#eljen]

És ugye,a munkaidő!
Nem mindegy,hogy 70 vagy 37 perc.

Még a ToolPath képernyőt is kikapcsolhatod,kép gravírnál úgy sincs sok jelentősége.

gs7g6k8ch

Nem is volt könnyű olyat találni, amit még nem csináltál meg! :-D

gs7g6k8ch

Psoft linkelte, azt használtam.
Annyi, hogy a méretet módosítani kellett, mert az eredeti 4mm-re van méretezve.
Én úgy csökkentettem arányosan a képet, hogy az eredetileg 4 mm-es vonalak 3mm-esek legyenek. Így kellett hozzá ragasztó. Ha jobban "megdolgozod" akkor biztosan meg lehet jobban is csinálni.
Ha egyszer kimarom újra, gravírozok rá csűrőt, oldalkormányt, magassági kormányt meg fékszárnyakat is...

gs7g6k8ch

PSoft

Még,http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Vegyes/Portable_glasses_case_fLabo/" TARGET=_fnew>ezt se csináltam meg!
Pedig,van szemüveges a látókörömben!:))
[#vigyor2]

xfg6v697j

Már készítettem ilyet,de nem volt megbízható,ezért érdekelne a konkrét megoldás.

s2k5ycubj

Pedig az 555-ös ic-nél nem sok stabilabb áramkörrel találkoztam! Mi volt a baj? Mondjuk az biztos,hogy a magas (és érzékeny) bemeneti impedanciát agresszívan csökkenteni kell a zavarvédelem miatt. És egy szkóp sem árt a jelalakok megnézéséhez.

hebo87

Itt van:
http://i59.tinypic.com/1zzzbl.jpg" border=0>
Csak annyi, hogy 5V-ról táplálva az áramkört a kimeneten kb csak 4V lesz így utána kell állítani a lézer áramát, ha egyből rákötöd az áramgenerátorra, de én egy optón át oldottam meg mert lekapcsolhatóvá dobozoltam, így ha normál 5V vezérlő fesz. megy rá nem kell mindig állítgatni az áramgenerátort.
Illetve nem árt egy szkóp, hogy a különböző feed rate értékekhez pontosan be lehessen lőni az időzítést. Nélküle szemre, kontrasztbeállító képpel is nagyjából be lehet lőni.
Olyan sokat nem teszteltem még, de eddig hiba nélkül működik.

LittleSV

"Munkaidő: 4:46" ez óra, vagy perc?

s2k5ycubj

Itt sem ártana a bemenetre egy impedancia csökkentő ellenállás.