Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

000000000

sajna az adatlapból számomra nem derül ki több....lehet,h a kimenő nyomatékot nem írja ...lehet a tartónyomaték 0,8Nm..nemtom.....de drukkolok,h neked legyen igazad és 8Nm legyen a hajtással együtt....vagy több :)))

bmejdz9nu

majd viszek a talira, te meg hozzál valamit amivel 8Nm-et tudsz fogni rajta... :)
Beállítjuk az ármkorlátot 2,8A-re és ha elszáll a hajtómű vagy nem bírja akkor... kidobjuk! De nem híszem... :)

000000000

hozok egy 1m-es rudat,rajta 0.8Kg súllyal :))....jaj ez a tali....de akkor is kijutok valahogy..

bmejdz9nu

Megjött amiről diskuráltunk...indikátor tartó... nagyon gyorsan... az USA-ból... 1 hét!

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/Tali3_elozetes/P1160639.JPG" border=0>

ncxe0hdha

Hallihó Péter!
Legalább van mit lekoppintani!

Üdv.: Árpi

bmejdz9nu

Kínai... nem tudod! Olyan olcsó... [#nyes]

000000000

tényleg "tartalmaz" jó ötleteket....pl.minek csináljam bronzból az alátéteket,ha van teflon alátétem....ha jobban körülnézek a műhelybe még a kínainál is olcsóbban megcsinálom,mert ingyen volt az anyag ;)......apropó: Kínai az USA-ból???:))))

000000000

amugy az uj "projektem" egy futó-mérőóra tartó az esztergára.A futóbáb helyére kerül aluból és köszörült rúdanyagból és bár nem olcsó kínai,de legalább ingyen Magyar lesz....na jó lehet a szinterezésért elkérnek valamicskét

bmejdz9nu

Persze! Az amcsiknál sokkal több kínai termék van mint nálunk... szinte tragikomédia... láttam személyesen...
Pl. A Wall-Mart csak abból van... :) Meg is látni a kereskedelmi deficitjükön Kínával.... míg Európa még-még nulszaldós...

Teflon...:) valami készen kapható műanyag alátétek... 15 USD a "kisker" ára...+szállítás.

tumnmsi57

BF 20-hoz szeretnék automata szerszámváltót építeni.
Szerszámváltó témában kereske mindenféle infót  
Aki tud küldje bátran!  
Összeválogatom, aztán megosztom a néppel

bmejdz9nu

Az MK2-es kúpot akarod használni? Mert az "kalapácsos" rendszerű... míg az SK30 és Sk40 és társaikból maguktól esnek ki a befogatott dolgok... ha jól tudom...

000000000

ISO-s ba van pneumatikus szerszámkilökő.....természetesen nemtudom,h melyik ISO..utána kell nézni[#confused]

bmejdz9nu

http://www.optimum-hungaria.hu/" TARGET=_fnew>Jó volt.... , hogy ott voltak a talin...

000000000

...láttam a képeken....és mindent megadatm volna,h élőben.....nem semmi,h miből maradtam ki....voltak srácok Scorbottal...ilyenen tanultam programozni még technikumban...hát...