Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez itt bevet szokás hogy össze dobjuk ami drága!
Nem egyszer fordul elö!
Kicsit olvas viszább a forumon "CAD/CAM Programok - Vectric" topicba Vectric néven és rá jössz miröl beszélek!
Nincs itt semi félre vezetés sem!!!

Béni

2dw0x9awk

Több szoftver lett már így vásárolva, nem fröcsögött senki... Ez egy bunkó hozzáállás, csak az fröccsent akinek nem kell... Undorító... És még akkor figyelmeztetésnek nevezik... Akinek nem kell, psssszzzzztttt!!!!!

2dw0x9awk

A kellemetlenségek elkerülése végett töröltem magam!!!!
Sajnálom hogy aki nem volt érintett a dologban,ilyen negatív megjegyzéseket tett. Ha nem érdekelte miért szólt hozzá???[#mf2][#boxer][#violent]

valos lista!
Kedves fórumozók!
Akik igényt tartanak, a következő megvásárolandó „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” rá azoktól kérnék egy elérhetőséget a „metabo@zoho.com” ra egy teljes névvel és egy „nick” név, azonosítóval ez fontos lesz banki átutaláskor azonosításkor és a sreen fájl visszaküldéshez az adott igénylőnek vásárlónak!
A lista 2012 07.08 vasárnap éjfélig lezárul. Kérem aki igényt tart a „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” az írja be „nick” nevét a listába és a fenti mail címre a felsoroltakat küldje el!
A komplett „screenset és a forrás” lesz megvásárolva.

metabo
Sys_m
RogerCo
Rinaldo
Szasza43
Szokes
Danibá
Vasas
Sz.József
VTamás
cncvikto
gabeszosz
Csike

000000000

Erre építették „szcilizmust” sikerrel. A vamzerság, kiirthatatlan a magyarokból.  
Meg, ha nekem nem, akkor neked se.

A világ arra felé megy, hogy egyre több dologhoz hozzá lehet jutni ingyenesen. Azoknak, akik nem vállalkozásra használják.  
Legjobb példa, a zene. Már, a zenekarok, énekesek, önként teszik közzé alkotásaikat.  
Sorolhatnék még sok példát. Szoftvereset is.  
Ebben az esetben, azt is mondhatnánk, mások ingyen teszik közzé ezeket. Ők a ritka kivétel.  
Pont, egy ilyen semmiségen megy a heccelés. Szerintem, előbb nézzen be mindenki a spejzébe.  

000000000

Folyamatos forum viharok miat itt le is zárom a listát!
végleges lista:
metabo  
Sys_m  
RogerCo  
Rinaldo  
Szasza43  
Szokes  
Danibá  
Vasas  
Sz.József  
VTamás  
cncvikto  
gabeszosz  
Csike

000000000

Kedves forgácsoló, nem akarok kötekedni de nem korrekt amit te csinálsz. Tudja mindenki hogy mi az amit szabad és mi az amit nem, de sajnos mi szerencsétlen kelet európai emberek akik nem disszidáltunk és abban a szerencsétlen helyzetben vagyunk hogy nem találnak meg minket a nagy italgyárak nagy magas beosztású főnökeik, hatalmas megbízással, sok pénzel stb.
Pont részedről nem korrekt ez a beszólás, mert neked megfizetik a munkád, nekünk meg nem.
Csak hogy mennyire nem, tegnap délben fejeztem be 2 négyzetméter 2 rétegű hab betű vágás, festés több színnel, ragasztás és az ügyfél úgy döntött hogy mégse fizet, de végül kiszámolta hogy szerinte 2 ezer az anyag, 1ezer a festés, 60km út többször mert kb. két hét alatt négyszer mire leegyeztettük hogy pontosan mit álmodott meg, 1 ezres az út és adott egy 5 öst.
Leszedni nem tudom, mert kb 2m benneb van a kerítéstől. Ez már nem az első és nem a második eset, így bár én is szerettem volna de be sem írtam magam a listába mert még olcsón sincs rá pénz, kell kenyérre.

000000000

Figyelem!
Mailben küldtem infót az listában érintetteknek akik meg akarják vásárolni a 2010 screen Kérem nézzenek a  elektronikus posta fiokra és a Spam részlegbe is!

s2k5ycubj

Sajnos ismerem ezt az érzést. Én ilyenkor azért szoktam közölni az összeg átvétele nélkül,hogy költse gyógyszerre!

000000000

Igen. De, sajnos van az a helyzet, amikor ezt se teheti meg az ember, hogy ezt tegye. Bármennyire szeretné, a pofájába vágni.  

bznc93pf5

na pont ezért menekültem el Magyarországról
de külföldön sem sokkal másabb a helyzet csak itt szigorúbb a törvény és itt ha nem fizet az ügyfél az állam biztosan behajtja nem úgy mint Magyarországon, habár már végre szigorodtak a törvények de még mindig nem eléggé.

azért nálunk is előfordul ilyen, épp ezért találták ki a szerződést abba le van írva minden a későbbi gondok elkerülése végett, na persze ha feketén, számla nélkül megy a dolog akkor nincs miről beszélni, akkor bukta az egész, ha viszont van szerződés akkor irány a bíróság vagy az ügyvég, mivel van szerződés és az ügyvéd szerint is a megrendelő a bűnös akkor nincs mitől tartani, majd fizetni fog és arra még kamat is jár.
mert hogy fizetni fog az biztos mivel az új törvény szerint az adósság is örökölhető és nem évül el tehát nincs olyan hogy valaki nem fizet, csak az a kérdés hogy mikor, addig meg úgy is jár a kamat.

Révész Richárd

Eddig egy vitába sem szálltam be, de most már nem bírom tovább.
Az, hogy van szerződésed Magyarországon semmit nem jelent.Leszerződsz egy melóra egy céggel, becsületesen elvégzed amit vállalsz, majd a megrendelő úgy dönt nem fizeti ki a szerződés szerinti összeget csak mondjuk a felét.

Elmész bíróságra,odajársz 2-3 évet belekerül egy csomó pénzedbe és még mindig nem vagy kifizetve.
Megnyered a pert, a céget amivel szerződtél felszámolták nincs semmi ingósága, és máris nem kapsz egy forintot sem soha a büdös életbe.
Na ez MAGYARORSZÁG.
És most nem 1-2 millióról beszélek.

bznc93pf5

"az új törvény szerint az adósság is örökölhető és nem évül el tehát nincs olyan hogy valaki nem fizet, csak az a kérdés hogy mikor, addig meg úgy is jár a kamat."

annyira azért nem új ez a törvény de működik

bznc93pf5

ha meg 2-3 évet jársz a bíróságra akkor összejön az az 1-2 milla,  
azért meg éri várni!

Révész Richárd

Az a baj, hogy egy cégnek amit felszámolnak vagy csődöt jelent nem lesz örököse.