Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

még egy halk megjegyzés, az nem elég hogy nevedre van regisztrálva, névre szóló számla is kell!

Béni

A BSA egyelőre csak az üzleti felhasználást hivatott ellenőrizni. Azt is csak a számára tejelő tagok szoftvereivel kapcsolatosan.
http://www.bsa.org/country/BSA%20and%20Members/Our%20Members.aspx" TARGET=_fnew>Ezek azok.
Elég gusztustalan módon is próbálnak infóhoz jutni.
http://computerworld.hu/a-bsa-fizetett-besugokat-keres.html" TARGET=_fnew>Példa.
A módszer erősen köthető egy bizonyos val..si csoport tevékenységéhez.

000000000

Azt hiszem, most te csinálod az elefántot a bolhából. Itt, egy felhasználói felületről beszélünk. Amiből több ezres nagyságrendben van forgalomban. Szabadon letölthetően. És szabadon alakíthatóan.  
Bárki, bármikor készíthet ilyet. Eleve úgy van konstruálva a Mach3. Korlátozás nem vonatkozik rá. Ha, valaki, pénzt kér a saját konstrukciójáért, az sincs tiltva. De, nincs az, az isten, aki ezt tudná, akarná ellenőrizni. De, értelmetlen is lenne.  
Azért ad ő is minden forrásanyagot, hogy, ha akarod, tovább szerkeszthesd. Semmi kötöttség nincs. Lehetetlen is lenne bármilyen ellenőrnek, megállapítani, ki melyik felületet vette, vagy ingyenes volt. Vagy, ő szerkesztette. Magyar felületből is forog legalább tíz ingyenes. Hogy, csak az ismertebbeket mondjam. Magi István lapján. Klavio lapján. És, sorolhatnám.  
A Klavio é is nagyon tetszik, kis hiányosságai vannak. Sajnos, nincs még befejezve.  

Béni

Senki nem fogja és nem is akarja ellenőrizni a screenset felhasználását.
Ez látható abból is, hogy nincs regisztrációhoz kötve.
Meg az ára is épp annyi, hogy akinek tetszik, annak ne érje meg magának megcsinálni, mert a ráfordított idő több, mint amit annyi idő alatt távolbanézéssel kereshet.
Csináltam már egy-két dolgot ebben a kategóriában. Ha ezt kellene lemásolnom (nem jobbat csinálni, csak ilyet) 20-40 órát rá kéne szánni, de lehet, hogy keveset mondtam. Tehát bőven nem éri meg megcsinálni, ha a dolog anyagi oldalát nézzük.
(Itt nem mások munkájának lekicsinylésére akarok buzdítani, Sőt ...)

000000000

Erről beszéltem. Fölösleges ijesztgetni egymást. Ha, valakinek pont így tetszik, ahogy van. Esetleg, kicsit alakít rajta. Szerintem, simán megéri, 27 dolcsiért is. Mert, ha nekiáll csinálni. Nem lesz 20 forint órabére sem.  
Nem szeretem az olyan dumákat, hogy kis újamból kirázok ilyet. Nem ér ez 200 forintot sem.  
Aki, neki akar állni, az tegye. Aki inkább megveszi, az vegye.  
Az EMC2 fordításba is beszálltam, hogy haladjon a közösség. De, át se olvastam. Nem igazán érdekel. Akkor se érdekelt. Talán, soha nem fogom használni.  
Nehogy máá pár fillért ne dobjunk össze ezért. A közösségnek, épp abban van az ereje, hogy közösen oldjuk, meg amit lehet.  

s7manbs8

Danibá, olyan ez mint egy biankó 5-ös lottó szelvény, mindenki szinte ingyen elveheti, mégse sokan találják el a helyes 5 számot. :)

000000000

Ez hasonló mind a nyomravezetői jutalom!
Elsőre csalogató a jutalmi összeg aztán jobban átgondolva mit is kockáztat az illető rettegni és másokat bajba sodorni (család...stb) hátha a bosszú utolér akit épen feladtál annak a bosszú vágya miat........[#gun][#eplus2][#gonosz2]

000000000

000000000

Inkább a meg bízhatóság a lényeg folyamatos tesztelés.... tesztelés a screen foruma 2 éve szinte ez folyik de csiszólgaták is még ez több ok miat is a rengeteg mach3 verzió és ahány gép annyi hiba forrás is!
Még a felület össze grafikázása a kisebb feladat inkább a lényeg a makrókban vannak amitől az egész meg bízhatóság függ igazán! [#hehe]
A screeen ára megoszlik a valós teljes fejlesztési időre de el is kell adni és meg fizethető is szerintem!

besirkyjh

Sziasztok  

Lehet elkerülte a figyelmeteket de ezen a képernyön a balfelsö sarokban ott a Mach3 licensz neve állandoan !
Az enyémben a sajátom ( céges )szerepel .
Mindenkiében az lesz aki veszi ezt a képet ?!
Ha ott van látszik , ha nincs ott akkor meg gyanus hogy miért nincs ott .

000000000

Az ujabb mach3 verziok megjelenitik a föablakban a licensz tulaj nevét nem sreeen függö a dolog!
http://i50.tinypic.com/35cr1xd.jpg" TARGET=_fnew>De ez a név is változatosra szabható :)

2dw0x9awk

Nyújtsa fel a kezét az aki hobby cnc-s és nincs okosított szoftvere otthon. Azután jöhet a duma...

000000000

TC is számít? :D

NewUser

Kedves fórumozók!  
Akik igényt tartanak, a következő megvásárolandó „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” rá azoktól kérnék egy elérhetőséget a „metabo@zoho.com” ra egy teljes névvel és egy „nick” név, azonosítóval ez fontos lesz banki átutaláskor azonosításkor és a sreen fájl visszaküldéshez az adott igénylőnek vásárlónak!  
A lista 2012 07.08 vasárnap éjfélig lezárul. Kérem aki igényt tart a „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” az írja be „nick” nevét a listába és a fenti mail címre a felsoroltakat küldje el!  
A komplett „screenset és a forrás” lesz megvásárolva.  

metabo  
Sys_m  
RogerCo  
Rinaldo  
Erdélyi Róbert  
Szasza43  
Szokes  
Danibá  
Vasas  
Sz.József  
VTamás  
cncvikto  
gabeszosz  
Csike  
NewUser

000000000

Aki beírja, a listába magát az már küldje is az elérhetőségét ez mindig szinte elmarad!!!!!
metabo@zoho.com